Sex

#romani sex la prima intalnire #sex la prima intalnire #romani

Ce cred romanii despre sexul la prima intalnire

Cand vine vorba despre sex la prima intalnire, atitudinea atat a femeilor, cat si a barbatilor ramane una rezervata, desi mentalitatea s-a schimbat in ultimii ani. Barbatii din prezent nu le mai condamna pe femeile care fac sex la prima intalnire, iar doamnele nu mai sunt atat de pudice ca in trecut!

Din ce in ce mai multi barbati si femei sunt constienti ca sexul la prima intalnire ii ajuta sa scape de la bun inceput de dubiile tale in legatura cu potentialul erotic al viitorului tau iubit! Sexul la prima intalnire, conform Elitedaily.com, sa reduce semnificativ anxietatea amandurora

In cazul romanilor, doar 10% recunosc ca fac sex la prima intalnire. Romanii par insa extrem de timizi, dupa cum arata un studiu efectuat de site-ul de dating Sentimente.ro, la care au luat parte 2.500 de oameni. Astfel, dupa o prima intalnire, cei mai multi o asteapta pe a doua (30%,) 20% sunt de acord sa sa se sarute pe obraz. Doar 17% se tin de mana, 13% se saruta si 10% se imbratiseaza.

Asa se explica si locurile unde prefera sa-si dea prima intalnire:

  • la o cafea (54%)
  • la restaurant (18%)
  • la film (3%)
  • in parc (16%)
  • in club (1%)

Odata depasita prima intalnire cu emotiile ei, a doua intrevedere nu se lasa mult asteptata, iar barbatii au devenit din ce in ce mai indrazneti si mai hotarati.Astfel, in proportie de 48%, acestia spun ca programeaza o a doua intalnire chiar a doua zi, iar 30% dupa trei zile.


"Intalnirile au inceput sa evolueze un pic diferit de cum suntem obisnuiti de cand interactiunile din mediul online se intensifica pe zi ce trece tot mai mult. Oamenii au timp sa se cunoasca, sa se descoasa inainte de prima intalnire, chiar se indragostesc inainte de a se vedea pentru prima data, asa ca prima intrevedere in offline este de fapt o confirmare a ceea ce au inceput deja sa simta. Odata primita aceasta confirmare, relatia avanseaza mult mai repede, nu mai asteapta nimeni o saptamana pana la a doua intalnire", a explicat Flori Dragomir, vicepresedinte Sentimente.ro. 

Sexul la prima intalnire, conform Elitedaily.com, sa reduce semnificativ anxietatea amandurora. In plus, se gaseste rapid raspunsul care va macina mintile: cat de bun(a) o fi la pat. In plus, e mai bine sa le afli de la inceput decat sa te trezesti In mijlocul unei relatii afective care nu da rezultate in dormitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare