Sex

#durata sex #studiu sex #relatii #sex

Cat trebuie sa dureze o partida de sex cu adevarat

Durata unei partide de sex variaza de la cuplu la cuplu, insa un grup de cercetatori americani au stabilit care este durata unui contact sexual normal, astfel incat ambii parteneri sa fie satisfacuti.

Cei 34 de sexologi au descoperit ca o partidă de sex considerată normală durează între trei şi şapte minute. Această concluzie a fost stabilită în urma analizării tuturor cazurilor de cupluri care le-au fost pacienti, dar si de alte studii recente, conform cărora durata medie a unei partide de sex se încadrează în intervalul 5-7 minute, dupa cum relateaza esquire.com.

De altfe, o partida care dureaza peste 12 minute este considerata caz exceptional. potrivit declaratiilor sexologului Barry McCarthy.  Pe de altă parte, sexoloaga Ava Cadell considera ca actul sexual si preludiul ar trebui să dureze cam 30 de minute. „O partidă de sex sub o jumătate de oră nu este satisfăcătoare pentru o femeie”, spune aceasta.

De-a lungul timpului, mia multe cercetări au scos la iveală faptul că bărbaţii ejaculează, în medie, la 14 minute de la începerea actului, scrie adevarul.ro.  
 

  •   2015-05-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Stefan Pavel

Vezi toate articolele

Articole din sex

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles: Scapa de obiceiurile proaste care iti strica somnul

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles: Scapa de obiceiurile proaste care iti strica somnul

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii