Sex

#afrodisiace #sarut #libidou #viata sexuala #alimente afrodisiace #preludiu

Afrodisiace care nu-si pierd efectul in timp

Pasiunea poate fi stimulata si prin alte modalitatati, nu doar prin mancare si bautura cu proprietati speciale pentru libidou pentru doar cateva ore. Incearca afrodisiace care nu-si pierd efectul in timp.

Lasa stridiile si vinul rosu si da o sansa catorva moduri clasice de a mentine dorinta si pasiunea in relatia ta. Sunt testate si si-au dovedit eficienta in timp. In plus, efectul acestor afrodisiace poate fi permanent si nu trebuie sa mergi la supermarket pentru ele.
 

Puterea sarutului


Multe cupluri uita de importanta sarutului dupa o perioada impreuna in care au lasat rutina sa se instaleze in viata de cuplu . Sarutul este una dintre cele mai erotice activitati, de care profita la maxim indragostitii. Nu lasa sarutul sa devina un gest de afectiune casnica. Prelungeste-l pana se transforma in preludiu.

 

comunicarea in cuplu


Primele nopti de dragoste in doi au un element comun: comunicarea. Daca au trecut ani de atunci si dupa casatorie au aparut si copiii in peisaj, poate fi mai dificil sa gasesti timp pentru a comunica in doi. Nu ignora importanta comunicarii si gaseste momente in care poti sa discuti cu partenerul despre orice, sa radeti impreuna si sa va faceti planuri de viitor. Comunica-ti iubirea in mod verbal si partenerul va fi receptiv la eforturile tale.
 

Atmosfera romantica in dormitor


Ca sa incalzesti cu adevarat atmosfera in dormitor si nu ai la indemana un semineu, aprinde cat mai multe lumanari si scoate la iveala cateva decoratiuni rosu aprins, culoarea pasiunii. Cu muzica potrivita si cu o aroma sexy, vei completa atmosfera care va ajuta pe amandoi sa va bucurati de momentele intime.
 

Aprecierea partenerului si in afara dormitorului


Daca ii arati partenerului ca il apreciezi si in afara dormitorului, va fi mai receptiv in momentele intime. Cand partenerul este o prioritate si ii arati ca vezi eforturile pe care le depune pentru tine si pentru relatie, pasiunea nu se va diminua. Schimbarea temporara a rolurilor casnice poate fi un alt afrodisiac puternic. Nu mai conteaza ca prajitura s-a ars in cuptor daca ati gasit o alta ocupatie dupa ce partenerul si-a dat jos sortul de gospodina.
 

Echilibrul in viata sexuala


Cel mai bun afrodisiac poate fi raportul intre sexul spontan si sexul planificat. Coordoneaza-ti programul cu partenerul pentru a programa momente speciale , daca lasa intotdeauna loc si pentru momentele de pasiune spontane. Pentru a aprinde din nou pasiunea, nu petrece momentele intime doar in dormitor. O noapte la un hotel alaturi de partener sau o partida de sex in mijlocul sufrageriei au un efect mult mai puternic asupra vietii voastre sexuale decat stridiile.
 

Mancaruri senzuale in dormitor


Chiar daca nu ai nevoie cu adevarat de capsuni cu frisca sau cu ciocolata, poti aduce in dormitor mancaruri senzuale atunci cand amandoi sunteti intr-o dispozitie jucausa. Nu uita insa de faptul ca cele mai importante alimente nu sunt cele despre care se crede ca ar avea proprietati afrodisiace, ci cele sanatoase. O dieta echilibrata te va tine in forma, iar un corp sanatos va fi intotdeauna pregatit pentru sex.


Sursa foto: Labho.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului