Sex

#implinire viata sexuala #sex #viata sexuala

Secretele unei vieti sexuale perfecte. Ce trebuie sa faci azi!

Fiecare cuplu trece prin perioade in care viata sexuala lasa de dorit, iar noptile de pasiune se transforma intr-o simpla datorie conjugala sau dispar cu desavarsire. Iata ce este de facut ca sa va bucurati din nou de nopti pasionale:

Nu lasati lucruri nespuse intre voi

Lipsa apetitului sexual poate se afla in stransa legatura cu starea afectiva. Este aproape imposibil sa iti doresti sa faci dragoste cu un partener pe care nu il mai simti aproape de tine sau care te pune mereu pe locul al doilea. De aceea, este important sa discuti cu el/ea de fiecare data cand te simti neglijat/a, astfel incat sa gasiti impreuna solutii ca sa reveniti pe calea cea buna.

Trebuie sa fiti conectati la nivel emotional

Ca sa aveti parte de sex de calitate, trebuie sa existe implicare afectiva din partea amandurora. Degeaba unul dintre parteneri este tandru si afectuos, daca celalalt este rece ca o stana de piatra si face dragoste mecanic. Ambii parteneri trebuie sa fie prezenti, sa se lase prada gesturilor tandre, precum sarutarile patimase si atingerile fierbinti. Altfel, partida de amor va fi un esec total.

Dezvaluie-i zonele tale erogene

La inceputul unei relatii, pasiunea este atat de mare incat fiecare partida de dragoste este intensa si se termina cu un orgasm exploziv. Insa, odata cu trecerea timpului, mai dispare din pasiune. Ca sa nu se ajunga aici, indrazneste sa ii spui partenerului care sunt zonele in care sa te atinga, astfel incat sa te aprinzi de fiecare data. La fel trebuie sa procedezi si tu. La fel de important este sa va vorbiti si despre lucrurile care nu va fac placere in pat.

Sexul trebuie sa devina o prioritate

Grijile cotidiene, sarcinile de serviciu, cresterea copiilor sunt doar cateva dintre probleme care pot sa va acapareze total. Iar seara sa fiti atat de obositi incat sa nu va doriti decat un dus si un somn bun. Cand aceste lucruri devin frecvente, este un semnal de alarma, caci viata voastra intima este lasata undeva intr-un colt, astfel incat veti ajunge sa faceti dragoste din an in Paste. Oricat de multe probleme ati avea de rezolvat, faceti-va timp intr-o noapte doar pentru o partida pasionala. Sexul ajuta si la imbunatatirea starii de spirit, astfel incat veti elibera si din tensiunile accumulate pe parcursul zilei.

Sursa foto: viralnova.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare