Sex

#femei #inselat #motive inselat #inselat partener

Adevaratele motivele pentru care o femeie ajunge sa-si insele iubitul cu alta femeie

In mod neasteptat pentru majoritatea barbatilor, psihologii sustin ca marea majoritate a femeilor moderne, in proportie de 80%, au fantezii de intimitate cu alte femei.

Doar ca aceste fantezii nu sunt neaparat de natura sexuala ci mai degraba de natura pasionala. Astfel, sentimentele pe care o femeie le-ar putea nutri pentru alta femeie ar putea fi considerate o dovada a infidelitatii de catre partenerul stabil.

Cu toate acestea, motivele pentru care o femeie si-ar insela barbatul cu alta femeie sunt pe cat de plauzibile, pe atat de comune. Mai mult decat atat, barbatul este cel care starneste aceste dorinte in interiorul partenerei de viata.

Asadar, iata toate motivele pentru care o femeie ar si-ar insela iubitul cu alta femeie:

1. Dorinta iubitului de a o vedea in ipostaze intime cu alta femeie

In marea lor majoritate, barbatii au fantezii legate de intimitatea iubitei lor cu o alta femeie. Pentru maoritatea barbatilor, partenera potrivita pentru iubita lor este, de obicei, o femeie pe care o simpatizeaza in secret. Astfel, in momentul in care, chiar si in gluma, isi exprima curiozitatea cu privire la posibilitatea unei relatii intre iubita lui si alta femeie, iubita lui va asimila informatia si se va gandi serios la acest lucru. Explicatia este simpla: decat sa riste sa isi piarda iubitul, mai bine ii satisface o cusiozitate. Insa, sansele sunt destul de mari ca prima incercare sa fie facuta in absenta iubitului si mai mult decat ata, ambelor femei sa le placa gradul de intimitate si sensibilitate atinse. Astfel, iubitul “ravnitor” va trece pe planul doi in acest triunghi amoros

2. Pierderea increderii in barbati

Potrivit ultimelor studii, femeile heterosexuale care incearca sa dezvolte o relatie intima cu alte femei sunt in marea lor majoritate femei care au fost ranite in mai multe ranaduri de barbati. Astfel, ajung in punctul in care isi pierd total increderea in barbati si mai mult decat atat capata o oarecare repulsie fata de ei. Astfel, avand nevoie de afectiune, se axeaza pe sexul opus barbatilor si cauta relatii cel putin sincere si adanci infipte in suflet. Cu toate acestea, mentin o relatie cu un barbat, chiar de lunga durata, pentru a masca in totalitate aparentele. Iar barbatul respectiv ajunge sa fie inselat fara sa isi dea seama.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare