Sex

#sex #partide sex #babrbati

7 lucruri pe care fiecare barbat ar trebui sa le stie inainte sa faca sex

Chiar daca pare greu de crezut, studiile arata ca femeia nu are nici in ziua de astazi sanse egale cu barbatul chiar si atunci cand vine vorba despre sex. Iata ce trebuie sa stie fiecare barbat despre o femeie pentru a o duce in al noulea cer:

1. Modul in care o femeie se simte cu privire la trupul ei ii influenteaza satisfactia sexuala. Nu este vorba despre vanitate. O imagine pozitiva asupra propriului corp este asociata cu o viata sexuala satisfacatoare si invers. Mai multe studii au demonstrat faptul ca o femeie care nu este multumita de formele ei va fi stresata in timpul actului sexual, ceea ce o va face sa nu il traiasca la intensitate maxima.

Asadar, e important ca barbatul sa o convinga pe femeie ca o considera frumoasa si atragatoare.

2. Cultura moderna pune in continuare placerea masculina pe primul plan. Cercetarile au demonstrat ca femeile au mai putine sanse sa se bucure de sex decat barbati. Astfel, in vreme ce doar 8% dintre femei pot ajunge la orgasm in urma sexului vaginal, aproape toti barbatii ating culmea satisfactiei.

Alte cercetari arata ca femeile tinere sunt mai preocupate de satisfactia barbatului decat de a lor.

3. Cu cat un barbat manifesta mai mult interes pentru placerea partenerei, cu atat aceasta se va bucura mai mult. Studiile arata ca, atunci cand este vorba despre prima partida de amor dintre un barbat si o femeie, el va cauta mai degraba propria satisfactie decat cea a partenerei. Cu cat relatia se aprofundeaza, cu atat se va stabili un echilibru intre placerea resimtita de ambii parteneri.

4. Faptul ca femeia nu vorbeste despre dorintele sale sexuale nu inseamna ca nu se bucura de sex! Potrivit consilierului Debra Smouse, femeile se tem ca partenerul lor va considera vulgara exprimarea opiniilor lor cu privire la sex si va crede ca au o experienta bogata in domeniu, scrie The Huffington Post. Un simplu "spune-mi ce iti place" poate rupe aceasta bariera, creind o relatie confortabila intre parteneri.

5. Femeia are, in medie, nevoie de 10 pana la 20 de minute pentru a atinge orgasmul, incluzand aici si preludiul si actul sexual in sine. Barbatilor, in schimb, le ia intre 7 si 14 minute pentru a simti placerea sexuala. Ce trebuie sa stie barbatii este ca cele mai multe femei nu au nevoie doar de o simpla penetrare pentru a ajunge pe culmile placerii, ci si de o multime de alte jocuri erotice.

6. Daca nu a avut orgasm, nu inseamna ca a fost o pierdere de timp! Uneori, sa faci din orgasm incununarea stricta a unui act sexual poate afecta rezultatul partidei de amor.

Multe dintre femei sunt ingrijorate ca nu vor avea orgasm simultan cu partenerul lor, ceea ce nu face decat sa ingreuneze atingerea placerii sexuale. Asadar, barbatii nu ar trebui sa se astepte ca femeile sa aiba orgasm la fiecare act sexual. Un studiu foarte recent demonstreaza faptul ca orgasmul nu este neaparat "masura" unui sex satisfacator.

7. Daca iti dai seama ca atingerile tale nu o excita, inseamna ca nu ii cunosti inca zonele erogene. Un studiu a demonstrat ca zonele erogene difera foarte mult de la femeie la femeie. Dureaza, probabil, mai mult pana cand un barbat va ajunge sa cunoasca ce ii place unei femei si ce nu, insa, sustin specialistii, totul se rezolva mult mai rapid printr-o buna comunicare intre parteneri.

Sursa foto: novinky.cz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului