Sex

#telefon #aplicatii #sex #orgasm #Adevar sau Provocare #sexometru

6 aplicatii erotice pentru telefonul tau

Pentru ca esti o femeie moderna, care stapaneste perfect noutatile tehnologice, ti-am pregatit o serie de aplicatii erotice pentru telefonul tau inteligent. Le poti folosi pentru a te delecta in orice moment al zilei, dar in special atunci cand te afli in intimitate cu partenerul tau.

Zarurile magice, adevar sau provocare sau sexometrul sunt doar cateva aplicatii distractive care iti transmit tot ce voiai sa stii despre sex. Asadar, fie ca ai un Samsung, HTC sau Iphone, iata 6 aplicatii erotice amuzante!

1 Adevar sau provocare

Daca ai ramas in pana de idei atunci cand te "joci" cu iubitul tau, aceasta aplicatie va poate ajuta sa iesiti din impas. Provoaca-l sa-ti dezvaluie un adevar "murdar", despre cum te-ar visa in asternut sau iesi la atac cu o provocare la fel de sexy.

Pret: 2.99$, pe site-ul iTunes.

2 Calculatorul si calendarul sexual

"Calculatorul si calendarul sexual" este o aplicatie care iti spune cat de des si ce fel de sex ai facut cu iubitul tau. Mai mult, daca dormi in loc sa faci dragoste, acest calculator iti spune ca ti-a cam scazut libidoul si ca ar fi timpul sa il stimulezi cumva!

Pret: 1.99$, pe site-ul iTunes si Android Market.

3 Spice Dice

Spice Dice iti ofera un fel de zaruri digitale, care iti dau ponturi despre viata romantica si sexuala pe care trebuie sa o duci. Spice Dice de la Durex, de pilda, cuprinde patru categorii: romantica, preludiu, sexuala si perversa.

Aplicatia se poate descarca gratuit de pe iTunes.

4 Sexometrul

Masoara-ti partida de amor in grafice! Cu ajutorul acestei aplicatii gratuite pentru Iphone, poti vedea cat de bine faci dragoste cu partenerul tau. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi "Start" si sa te pui pe treaba. La sfarsitul partidei apasa "Stop", iar aplicatia iti va crea un raport detaliat despre performanta voastra.

Gratis, pe site-ul iTunes.

5 Adult: ai facut vreodata...?

Perfecta pentru o petrecere distractiva sau pentru o seara in doi cu partenerul, aceasta aplicatie va va incuraja sa scoateti la iveala cele mai ascunse fantezii ale voastre.

Pret: 1.99$, pe site-ul iTunes.

6 1001+ fapte despre sex

Stiai ca 47% din barbati si femei au mimat cel putin o data orgasmul? Sau ca daca mesteci multa gheata ai un apetit sexual mai mare? Nu stim daca este adevarat, insa toate aceste informatii pot fi un subiect distractiv de conversatie.

Pret: 2.99$, pe site-ul iTunes.

Sursa foto: ivillage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare