Sex

#seductie #sex #look #fete rele #obraznicie #spirit de aventura

5 trasaturi de fata rea pe care orice barbat le cauta la o femeie

Orice s-ar spune, fetele rele au mare succes la publicul masculin. Atitudinea lor sexy le face sa fie irezistibile si sa atraga atentia asupra lor, chiar daca nu sunt neaparat cea mai buna alegere pentru o relatie de lunga durata. In gandul lor, barbatii ravnesc ca iubitele lor sa aiba cateva trasaturi de "bad girls", pe care sa le puna in evidenta macar in anumite momente-cheie ale relatiei, pentru o rescuscitare a atmosferei din dormitor.

1. Lookul sexy

Fetele rele arata intotdeauna bine, au mare grija de aspectul fizic si stiu cum sa isi aleaga hainele in asa fel incat sa-si puna in valoare corpul. Aceasta este una dintre principalele trasaturi pe care barbatii le cauta la o femeie. Uneori, o simpla camasa de noapte semitransparenta poate fi de ajuns pentru a aprinde imaginatia reprezentantilor sexului tare.

2. Obraznicia

Barbatii adora sa vadea latura obraznica a unei femei, mai ales in pat. Nu trebuie sa fie neaparat un comportament de actrita din filmele pentru adulti, ci un comportament jucaus, de felina agera, care atrage si suscita interesul.

3. Increderea in sine

Pentru barbati, este foarte important ca femeile sa aiba incredere in sine si sa fie mandre de felul in care arata. De ce? Pentru ca de multe ori, ei nu isi doresc sa faca sex pe intuneric si nici nu vor sa se izbeasca de un zid al refuzului atunci cand propun abordarea unor pozitii sexuale noi.

4. Spiritul de aventura

O invitatie la sex intr-un loc public, o atingere erotica pe sub masa dintr-un restaurant plin, un mesaj incitant pe telefon, o poza sexy trimisa pe mail, toate aceste gesturi tradeaza spiritul de aventura al fetelor rele. Din cand in cand, orice barbat si-ar dori ca partenera lui sa fie mai indrazneata si sa faca ceva iesit din comun.

5. Seductia

Este adevarat ca cei mai multi barbati prefera sa seduca, decat sa fie sedusi, dar in adancul sufletului, toti reprezentantii sexului tare si-ar dori sa dea peste o femeie care are flirtul in sange si stie cum sa le puna inima pe jar.

Sursa foto: teaseboutique.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare