Sex

#dragoste #cuplu #sex #libido

5 pozitii incendiare cu care il vei cuceri garantat!

Sexul in picioare este o modalitate inedita prin care va puteti diversifica relatia amoroasa. Pe langa faptul ca acest tip de interactiune erotica iese din sfera voastra de obisnuinta, sexul in picioare are avantajul ca va da libertate totala de miscare si il puteti practica oriunde. 

Iata 5 pozitii incendiare care va vor produce dependenta!

1. Sprijiniti de perete. Atunci cand instinctul primar pune stapanire pe voi in timp ce va aflati intr-un restaurant sau in cabina de proba a unui magazin de haine, eliberati tensiunea intr-un act sexul ce presupune ca tu sa te sprijini de perete si sa ridici un picior in jurul taliei lui.

Aranjeaza-te astfel incat unghiul de penetrare sa fie cat mai direct si voi sa ajungeti la orgasm cat mai usor. Daca tu esti mai mica de inaltime decat el, ridica-te pe varfuri si spune-i sa isi indoaie picioarele.

Mai multe pozitii cu care iti vei surprinde partenerul aici, pe Ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului