Sex

#masaj #relaxare #dragoste #erotic #sex #piele

5 masaje erotice, perfecte pentru o noapte de dragoste

Carnal si ludic, masajul erotic este terapia perfecta pentru cuplurile carora le lipseste senzualitatea. Daca vrei sa aprinzi pasiunea in cuplu, trebuie doar sa inveti cateva tehnici de masaj care il vor trimite pe partenerul tau in al noualea cer. Exista puncte de excitatie sexuala in mai multe zone ale corpului. Nu ai nevoie de cat de un ulei de masaj si multa buna dispozitie, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

  • Masajul fetei

Prin stimularea punctelor de excitatie sexuala situate la nivelul capului, al fetei in general, poti imbunatati starea de relaxare si iti poti starni partenerul. Stai intr-o pozitie cat mai confortabila care sa-ti permita efectuarea miscarilor, de preferat in sezut, si tine capul partenerului pe picioarele tale, pe o pernuta moale.

Cum se realizeaza:

Pasul 1. Cu mainile hidratate cu un ulei de masaj, mangaie fata, de la frunte pana la maxilar, de aproximativ 50 de ori.

Pasul 2. Schimba directia miscarilor: de la urechi, spre obraji si nas. Trece-ti usor degetele, presand usor, peste fruntea partenerului, de la centru catre tample.

Pasul 3. Incepe prin a masa fruntea, prin miscari circulare, pana in dreptul sprancenelor, insistand in aceasta zona in care se acumuleaza tensiunea nervoasa.

Pasul 4. Pune-ti mainile pe obrajii partenerului, „tragand” pielea spre frunte.

Pasul 5. Maseaza maxilarul cu miscari de intindere a pielii, dinspre mijlocul gurii catre exterior, pentru a decontracta muschii.

Pasul 6. Finalizeaza masajul mangaind intreaga fata, cu multa blandete.

Acest masaj al fetei este perfect pentru a incepe un masaj erotic complet, caci masarea zonei capului permite familiarizarea cu corpul celuilalt.

  • Masajul gatului si al cefei

Aceste doua regiuni, gatul si ceafa, sunt extrem de sensibile, foarte reactive la o simpla atingere. Persoana masata se intinde pe spate, iar cea care efectueaza masajul sta in zona capului pentru a efectua miscarile in deplina libertate.

Cum se realizeaza:

Pasul 1. Iti pui mainile hidratate cu ulei esential in spatele gatului partenerului si faci mici cercuri pentru a destinde muschii. Faci cateva miscari lejere de intindere a gatului, pe fondul pielii bine hidratate.

Pasul 2. Cu mainile sustinand ceafa, ajuta capul sa se roteasca dintr-o parte intr-alta. Preseaza baza gatului, cu miscari inainte-inapoi.

Pasul 3. Cu pulpa degetelor, stimuleaza scobitura de deasupra claviculei si urca usor catre urechi.
Masajul gatului si al cefei este apreciat pentru miscarile foarte tandre. Poate fi efectuat dupa obtinerea orgasmului, pentru a-i multumi partenerului pentru placerea oferita.

  • Masajul pieptului

Este un masaj recomandat in special femeilor, pentru ca sanii sunt o zona erogena extrem de puternica. Lasa-te purtat de imaginatie si stimuleaza zona mamelonul care starneste dorinta sexuala a femeilor. Persoana care realizeaza masajul se aseaza cu genunchii in zona capului persoanei masate si se asigura ca are libertatea de a afectua miscari ample.

Cum se realizeaza:

Pasul 1. Toarna putin ulei de masaj pe pieptul partenerei si intinde-l pe toata suprafata sanilor, cu mangaieri tandre. Nu executa presiune la nivelul sanilor.

Pasul 2. Cu o mana sustii umarul, iar pe cealalta o plimbi deasupra sanului aferent mainii care efectueaza masajul, prin miscari circulare. Repeti miscarea si pentru celalalt san. Apasa cu blandete pe muschii pectorali, situati deasupra sanilor.

Pasul 3. Plaseaza indexul sub prima coasta si degetul mare in subsoara si preseaza cu putere catre exterior, relaxand presiunea exercitata cand revii la stadiul initial.

Masajul sanilor poate fi un pas din preludiu si de asemenea este eficient in caz de tulburari de somn, pentru ca mangaierile in aceasta zona destind profund.

  • Masajul abdomenului

Abdomenul barbatului este o zona usor excitabila, sensibila la mangaierile fine. Persoana masata sta intinsa pe spate, iar cea care efectueaza masajul sta cu genunghii la nivelul coastelor.

Cum se realizeaza:

Pasul 1. Stabileste un contact senzorial cu partenerul, mangaind usor abdomenul. Urmareste curba cutiei toracice cu interiorul palmei, intoarce-te catre zona sanilor, efectunda miscari mai ample.

Pasul 2. Apleaca-te deasupra abdomenului, efectueaza miscari de framantare a muschilor. Repeta miscarea pentru fiecare particica de corp.

Pasul 3. Plimba-ti mainile spre centrul abdomenului si cu palmele incearca „sa separi” muschii in doua bucati, efectuand miscari circulare, foarte lente.

Pasul 4. Finalizeaza masajul plasand o mana deasupra abdomenului si alta deasupra coccisului si maseaza bland in acelasi timp.

Efectuat seara, este un masat care destinde corpul si insufla o energie pozitiva.

  • Masajul spatelui

Spatele si rinichii au terminatii nervoase foarte sensibile. Stimularea acestora trezeste cele mai ascunse simturi. Persoana careia i se efectueaza masajul se aseaza pe burta, iar cea care realizeaza masajul sta cu genunchi in jurul capului acesteia.

Etape de realizare:

Pasul 1. Aplica putin ulei de masaj pe maini si incepe sa mangai spatele partenerului. Mergand spre zona fundului, onduleaza-ti mainile pe trupul partenerului, presand usor.

Pasul 2. Prin miscari de alunecare, insista in zona rinichilor, trecand doar cu extremitatile degetelor peste fese si usor peste coapse. Executa miscari de frictiune la nivelul coastelor si al omoplatilor. Repeta aceste miscari pentru a acoperi toata suprafata corpului.

Pasul 3. Cand ai ajuns in zona umerilor, miscarile de masaj efectueaza-le si la nivelul capului pentru a destinde complet trupul.

Pasul 4. Cu miscari circulare blande, insista in zona coloanei vertebrale, de la gat pana la coccis.

Seara, dupa o zi extenuanta, masajul spatelui relaxeaza si iti dechise apetitul pentru a petrece o noapte plina de pasiune.

Sfat util: Daca vrei ca efectul masajului sa fie cel scontat, alege un ulei de masaj afrodisiac care are rolul de a produce starea de excitatie a centrilor nervosi si de hidrata pielea, lasand-o moale si catifelata.

Gaseste maseuri si saloane de  masaj pe www.cautmasaj.ro: masaj relaxare, masaj anticelulitic , masaj terapeutic , kinetoterapie, drenaj limfatic...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare