Sex

#ginseng barbati #alimente afrodisiace #sex #sofran

5 alimente cu puteri afrodisiace, pentru un weekend fierbinte

Sfarsitul de saptamana poate fi ocazia perfecta pentru petrecerea unor momente fierbinti alaturi de partener. Insa uneori dorinta de odihna pate fi mai presus decat o partida de amor. Ei bine, ca sa nu se intample acest lucru si sa aveti parte de un weekend pasional, secretul sta in ingredientele plantelor si alimentelor cu un puternic efect afrodisiac. Iata care sunt acestea.


Vinarita

O planta cu aroma de miere si vanilie, vinarita are efecte puternice de stimulare a apetitului sexual, dar are si un puternic rol de reducere a anxietatii. Te poti bucura de efectele sale preparand o infuzie din doua lingurite de planta uscata, peste care torni o cana de apa fierbinte si lasi la infuzat 10-15 minute, apoi strecori. Se bea seara, dupa cina.

In unele regiuni din estul Frantei se produce chiar vin din vinarita, considerata o bautura tonifianta si afrodisiaca.

Sofranul

Un condiment care nu doar da gust mancarii, ci are si virtuti afrodisiace. In plus, ajuta si la o buna digestie. Se spune ca sofranul este unul dintre cele mai bune excitante pentru femei, iar acesta chiar este folosit si pentru combaterea frigiditatii.

Pregateste o cina romantica, iar unul dintre felurile principale sa fie o mancare condimentata cu sofran. Nu uita sa pui in surdina o muzica romantica. Desertul se va servi cu siguranta in dormitor!

Ginsengul

O alta planta care poate stimula zonele erogene este ginsengul, originar din Asia de Nord. Este excelent mai ales pentru barbati, caci stimuleaza erectia. Nu este nevoie decat de o cana de ceai de ginseng, bauta seara. Iar atmosfera fierbinte o poti pregati inca din timpul zilei, daca ii vei trimite partenerului un mesaj nu tocmai cuminte.

Scortisoara

Un alt condiment care aprinde dorinta sexuala este scortisoara, pentru ca are o influenta benefica asupra hormonilor sexuali. O poti folosi nu doar ca ingredient pentru o prajitura dulce, ci si pentru a da savoare unui cocktail pe care sa il savurati inainte de a va retrage in dormitor, care va deveni cuibusorul vostru de nebunii pentru intreaga noapte.

Ciocolata neagra

Un aliment pe care il poti consuma in scopuri afrodisiace este ciocolata neagra. Efectul de stimulant sexual se datoreaza continutului bogat de cacao. Si nici nu trebuie sa iti faci griji ca te vei ingrasa, caci sexul te va ajuta sa arzi un numar important de calorii.

Sursa foto:womansday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare