Sex

#sex #relatie de cuplu #partener #probleme #relatii sexuale #cuplu #greseli

Cum saboteaza femeile viata intima a cuplului

Iti iubesti partenerul si ai impresia ca faci tot posibilul ca sa ii faci pe plac, insa el este tot mai distant cu tine, mai ales in dormitor? In loc sa te gandesti ca nu te mai iubeste sau ca poate are o amanta, asigura-te ca nu esti tu de vina. Analizeaza-ti cu atentie comportamentul si asigura-te ca nu faci greseli de care sa nu iti dai seama. Iata care pot fi acestea:

Nu ai incredere in el

De fiecare data cand intarzie, il iei la intrebari, banuitoare: "Cu cine ai fost si de ce ai stat atat?". Un astfel de comportament nu face altceva decat sa il indeparteze de tine, fiindca ii arati ca nu ai incredere in el. Va fi din ce in ce mai greu sa isi doreasca o noapte de amor cu tine, caci, desi poate nu iti arata, el este afectat de comportamentul tau. Pune-te si tu in locul lui. Crezi ca te-ai simti confortabil daca dupa o sesiune petrecuta cu prietenele la cumparaturi el te-ar astepta sa te mustruluiasca?

Astepti sa faca doar el primul pas

Lipsa de comunicare din partea ta poate fi un alt factor care il indeparteaza din patul conjugal. Degeaba tu iti doresti o noapte pasionala, dar nu ii dai niciun semn ca ai vrea asta. El nu are cum sa iti citeasca gandurile. Fii mai deschisa si arata-i cat de mult ti-l doresti. Ii poti trimite un sms fierbinte cand este la serviciu sau il poti astepta cu o cina romantica, o invitatie indirecta in... dormitor!

Nu iti exprimi fanteziile sexuale

Pozitia misionarului este comoda si ofera placere ambilor parteneri, insa, cum acelasi fel de mancare in fiecare zi te face la un moment dat sa te saturi, acelasi lucru se intampla si in cazul sexului. Daca faceti dragoste de fiecare data la fel, este normal ca la un moment dat pofta de sex sa dispara.

De aceea, este important sa ii spui dorintele si fanteziile tale cele mai ascunse, lasand rusinea la o parte. Vei vedea ca viata voastra amoroasa se va imbunatati simtitor si va va fi din ce in ce mai greu sa iesiti din dormitor.

Nu ai grija de tine

De cand nu ai mai purtat o lenjerie sexy cand ai mers la culcare? Lasa pijamaua calduroasa si comoda, macar pentu o seara, caci nu este deloc un obiect vestimentar care sa incite la o noapte fierbinte de amor. Chiar daca partenerul te iubeste, trebuie sa se simta si atras sexual de tine, exact ca la inceput.

Gandeste-te la primele luni sau primii ani de relatie, cand te faceai frumoasa doar pentru el! Fa acest lucru din nou. Poate fi greu, cand trebuie sa ai grija de casa, de copii si de serviciu, dar gandeste-te ca trebuie sa te pui, macar din cand in cand, pe primul plan.

Sursa foto: lifehack.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare