Sex

#sex zilnic #motive sex #relatie cuplu #sex #cuplu

4 motive ca sa faci sex cu sotul tau in fiecare noapte

Oboseala, grijile, supararile, toate sunt motive care tind sa tina cuplurile departe de relatiile intime. Insa medicii si sociologii au descoperit o multime de avantaje ale sexului regulat. Atat de regulat incat poate fi practicat seara de seara pentru a obtine toate beneficiile cu putinta.

Regasirea de sine

Toata ziua, o femeie este prinsa in grijile cotidiene: serviciu, cumparaturi, gatit, lectii cu copiii, curatenie. Au si barbatii misiunile lor, chiar daca de multe ori doamnelor li se par, si poate ca pe buna dreptate chiar sunt, mult mai reduse ca numar si ca solicitare fizica. Insa, dincolo de a fi soti si parinti cu indatoriri casnice, cei doi sunt barbat si femeie si numai in intimitate isi pot regasi adevarata identitate.

Impartasirea sentimentelor

Daca vrei ca barbatul tau sa actioneze precum un barbat, atunci trateaza-l ca atare. In vreme ce femeile au o multime de criterii pentru a se simti iubite, cu barbatii e putin mai simplu. Ei au nevoie sa se simta apreciati, le trebuie o mancare buna si sex. Asadar, asigura-te ca ii hranesti nu doar stomacul, ci si orgoliul si intreaba-l cum i-a mers la serviciu, arata-i compasiune pentru problemele pe care le intampina si iubeste-l. Va veti simti amandoi mult mai apropiati.

Momente personale

In fiecare zi trebuie sa aveti momente doar pentru voi. Iti mai amintesti de tipul care ti-a picat cu tronc si ti-a facut mainile sa transpire, care te-a sunat exact atunci cand sperai sa o faca? E inca langa tine. Si dupa atatia ani, inca are nevoie de tine si de zambetul tau. In fiecare seara dupa ce copiii merg la culcare e o sansa pentru a-l reintalni.

Eliberare de stres

In timp ce faci sex, in organism se elibereaza endorfine, substante care te relaxeaza si te ajuta sa elimini stresul. E si motivul pentru care multi barbati adorm dupa o partida de amor. Si tot endorfinele te scapa de dureri. In plus, un beneficiu de netagaduit in cazul doamnelor este ca in timpul unui act sexual se ard in jur de 70 de calorii.

Sursa foto: blog.doctoroz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare