Sex

#dragoste #cuplu #tehnologie #relatii # sfaturi relatii

4 momente "tehnologice" care iti pot strica partida de sex

Nu toate partidele de sex merg ca pe roate! Cateodata, prinsi in valtoarea pasiunii, se intampla partenerii sa fie deranjati chiar de tehnologia care ii inconjoara. Desi se presupune ca imbunatatesc viata fiecaruia dintre noi, gadgeturile transforma, uneori, o partida amoroasa intr-un adevarat esec. Iata mai jos patru scenarii prin care tehnologia iti poate strica cheful!

1. Un cantec nepotrivit

Legea lui Murphy functioneaza in toate cazurile, chiar si atunci cand te pregatesti sa faci dragoste cu iubitul sau iubita ta si te gandesti sa insufletesti atmosfera cu putina muzica. Fie ca lasi pe un post de radio sau pui muzica in modul "random" in statia ta audio, din boxe se va auzi acel cantec nepotrivit menit sa va aduca libidoul la cele mai scazute cote.

2. Un ringtone gresit

Putine lucruri sunt mai deranjante ca soneria unui telefon mobil atunci cand esti in mijlocul evenimentelor alaturi de partener. Ba nu, un ton de apel ciudat, de genul unei melodii care se potriveste ca nuca-n perete atmosfera incarcata de sexualitate sau unul care imita sunetul unui animal, al unui copil care plange etc. - acestea sunt cu siguranta si mai enervante decat melodia unui ringtone obisnuit!

3. Pornirea accidentala a televizorului

Ok, poate nu este chiar pe primul loc in topul momentelor care pot strica o partida de sex, insa pornirea accidentala a televizorului este cu siguranta o clipa nefericita pe care ti-ai fi dorit sa o eviti. Imagineaza-ti ca va iubiti pasional si deodata televizorul se deschide pe un talk-show politic. Momentul are toate sansele sa inhibe brusc si iremediabil dorinta sexuala!

4. Un memento pe telefon

Daca vreunul dintre voi nu poate trai fara telefon si obisnuieste sa isi tina diverse notite pe acest gadget, sansele sunt destul de mari ca, exact in momentele cele mai importante, o alarma sa isi faca simtita prezenta. Iar daca telefonul nu este la indemana pentru a fi oprit, alarma va continua sa sune pana ce va deveni ca picatura chinezeasca pentru unul dintre voi, daca nu pentru amandoi. Adio partida reusita de amor!

Sursa foto: thefrisky.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare