Sex

#sex #libidou #crestere libidou

4 metode surprinzatoare prin care iti poti creste libidoul

Oboseala, stresul, problemele de la locul de munca sau cele personale reprezinta bariere psihologice si fizice in calea libidoului tau. Apetitul pentru sex poate fi redobandit prin metode populare, de la schimbarea regimului alimentar si pana la masajul afrodisiac. Dar oare stiai ca iti poti spori libidoul si cu ajutorul unor metode ceva mai neobisnuite, cum ar fi cresterea nivelului de adrenalina? Iata patru feluri surprinzatoare prin care iti redobandesti cheful de sex, potrivit Health.com.


1. Imbraca-l in rosu

Potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Universitatea Rochester din New York, rosul ii pune partenerului tau in valoare masculinitatea si astfel tu vei fi mai atrasa din punct de vedere sexual de el. "Rosul este semnalul puterii si al statutului, iar acest lucru starneste o femeie", explica Andrew J. Elliot, profesor de psihologie, autorul studiului.


2. Adulmeca-i tricoul

Transpiratia are un efect benefic asupra dorintei sexuale, asa ca, data viitoare cand el vine de la sala, nu te grabi sa-i arunci tricoul direct in masina de spalat. Oricat de ciudat ar suna, faptul ca ii adulmeci hainele poate sa iti creasca nivelul cortizolului, cunoscut si drept hormonul stresului, iar acest lucru iti sporeste libidoul, se arata intr-un studiu aparut in Revista de Neurostiinta din SUA.


3. Atinge-i mainile

O alta metoda surprinzatoare, recomandata de specialisti, este sa-i atingi mainile. Suna neobisnuit, insa are o explicatie cat se poate de stiintifica: fiecare atingere va ajuta organismele sa elibereze oxitocina, denumit si hormonul dragostei. Secretul este sa fii spontana!


4. Practica yoga

Cresterea libidoului se numara printre multiplele avantaje oferite de aceasta tehnica de meditatie. Faptul ca practici yoga te ajuta sa iti cunosti mai bine propriul corp, iar acest lucru te poate face mai constienta de propria sexualitate. In plus, yoga iti poate imbunatati si orgasmul, deoarece sporeste circulatia sangeului in zona organelor genitale.

Sursa foto: cbsnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare