Sex

#dus #lenejerie sexy #sex oglinda #miscari sexy

4 gesturi sexy pe care tu le faci, dar el nu le suporta

Asculti sfaturile prietenelor, citesti pe internet sau in revistele pentru femei despre o viata sexuala incendiara, insa ceva in relatia voastra nu merge. Oricat de mult te-ai stradui, tu si iubitul tau parca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda atunci cand va aflati in dormitor. Esti sofisticata si faci totul ca la carte, insa cateodata este mai bine sa-ti asculti instinctul si sa mergi pe drumul simplu. Iata patru miscari sexy pe care tu le faci din dorinta de a-ti imbunatati relatia, insa pe care el nu le suporta.

1 I te alaturi in dus inainte sa plece la serviciu

Oricat de sexy si incitanta ar fi aceasta miscare, opreste-te! Desi poate nu iti spune, acesta este unul din putinele sale momente de intimitate din fiecare zi. Sexul sub dus este un lucru extrem de placut pentru voi, insa acest mod de interactiune trebuie sa fie pus in practica mai rar, intr-un moment al zilei in care nu va grabiti nicaieri. Ofera-i cele 10 minute de singuratate si lasa-l sa se ocupe de igiena corporala, fara sa transformi acest lucru intr-un act erotic.

2 Ii arati ca esti dornica, insa te lasi greu de cucerit

Daca ti s-a intamplat sa duci pasiunea dintre voi spre culmi mai inalte, lasandu-l in tensiune mai mult decat este cazul, ar fi bine sa schimbi aceasta tactica. Desi ii arati ca ii esti disponibila si dornica sa faceti dragoste, faptul ca te lasi greu de cucerit si ii inciti simturile constant fara sa ii oferi neaparat ceea ce isi doreste il deranjeaza foarte mult.

3 Faceti dragoste in fata unei oglinzi

Poate nu ti-ai dat seama pana acum, insa nu toti barbatii sunt narcisisti, asa ca mai bine renunta la oglinda din camera voastra. Cu siguranta iubitul tau nu isi doreste sa-si vada chipul atunci cand sangele ii vascularizeaza obrajii in momentul orgasmului.

4 Iti cumperi lenjerii sexy prea vulgare

Desi ii place sa te priveasca in lenjerii sexy, mai degraba se bucura atunci cand te vede in toata splendoarea ta, goala. Un sutien si un portjartier sunt piese de lenjerie care te fac sa te simti sexy, insa el te place pentru corpul si mintea ta, nu pentru hainele pe care le porti. Singurul lucru fierbinte atunci cand porti lenjerie sexy este gandul la ceea ce se ascunde dedesubtul ei.

Sursa foto:forum.santabanta.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului