Sex

# ce sa faci in pat # cum il cuceresti #pozitii sexuale #relatii sexuale

3 lucruri pe care barbatii NU vor sa le auda in pat

Barbatilor le place sa fie (considerati) zei in pat, de aceea este foarte important cum te comporti si ce spui intre asternuturi. Oricat de serioasa sau lunga este relatia dintre voi, exista cateva cuvinte tabu, pe care nu ar trebui sa le spui cu niciun pret. 

1. "Nu asa!"

Chiar daca sexologii incurajeaza sa-i spui partenerului ce te face fericita in pat, este foarte important CUM faci acest lucru. Cand vei incepe cu "nu asa" il vei descuraja si se va simti atacat. Mai bine indruma-l gentil, spune-i mai degraba ce-ti doresti, nu ce nu este bine.

2. "Te-ai ingrasat!"

Pastreaza astfel de observatii pentru mai tarziu, nicidecum cand sunteti in timpul actualui sexual. Acest lucru este valabil si daca i-a crescut barba, daca trebuie sa se tunda sau orice iti mai trece tie prin cap in acest moment nepotrivit. Barbatii trebuie sa se simta virili in pat, apreciati, pe scurt niste zei, ca sa performeze corespunzator. 

3. "N-am terminat"

Daca el are orgasm si tu nu, nu este nevoie sa-i subliniezi acest lucru. De obicei, barbatii se prind. Este destul de frustrant pentru ei ca nu ai ajuns la punctul culminant, nu este nevoie sa le si spui asta. Incurajeaza-l, subtil, spune-i ca te-ai simtit bine si indruma-l data viitoare spre punctele care te stimuleaza mai mult.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului