Sex

#jocuri erotice #fantezii sexuale #sex #kama sutra

3 jocuri erotice care te ajuta sa invingi rutina in cuplu

Jocurile erotice sunt o buna terapie in viata de cuplu atunci cand intervine monotonia. Poti invinge rutina si poti avea noi experiente incitante in pat, daca ii propui partenerului tau noi idei care sa va faca sa resimtiti din nou placerea la cote maxime si care va vor ajuta sa va redescoperiti. Iata cateva jocuri erotice care iti pot imbunatati si condimenta viata sexuala.

1 Pettingul

Pettingul sau sexul cu hainele pe tine este unul dintre jocurile erotice pe care il recomanda cel mai des psihoterapeutii in terapia de cuplu. Mangaierile, atingerile si saruturile pot fi mult mai excitante decat contactul sexual in sine.

Pettingul ajuta partenerii sa se redescopere, sa se elibereze de inhibitii, sa isi cunoasca mai bine trupurile si sa isi descopere preferintele erotice, invingand astfel rutina. De asemenea, femeile cu experienta in petting pot ajunge mult mai usor la orgasm decat cele care nu au practicat niciodata un astfel de joc erotic.

Atingerile stangace in zonele erogene, mangaierile, soaptele fierbinti si ideea ca nu poti avea contact sexual vor mari dorinta si vor tensiona momentul.

2 Fanteziile sexuale

Cu siguranta partenerul tau are cateva fantezii sexuale pe care inca nu a avut curajul sa ti le dezvaluie. Incearca sa aveti o discutie pe aceasta tema, si impartasiti-va fanteziile sexuale.
Scapati de ideile preconcepute si dati frau liber imaginatiei voastre.

Puteti folosi jucariile sexuale sau puteti sa creati scenarii in care sa jucati roluri, sa intruchipati persoane care va atrag ori puteti aduce o a treia persoana si sa incercati un menage a trois, aceasta fiind una dintre marile dorinte ascunse ale barbatilor. Totusi, menage-ul a trois este recomandat de expertii in cuplu doar in cazul cuplurilor care au o relatie bine sudate si au suficienta incredere unul in celalalt sa faca acest pas.

3 Practicile Kama Sutra

Pentru mai multa provocare poti apela si la practicile Kama Sutra. Achizitioneaza-ti o carte si propune-i partenerului tau noi pozitii. Kama Sutra nu este neaparat un ghid sexual, ci un mod de viata care imbina senzorialul cu o sexualitate sanatoasa, toate pozitiile prezentate in aceasta carte fiind inspirate din yoga.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare