Sex

#dragoste #cuplu #viata sexuala #sex #relatie

10 locuri in care trebuie sa te iubesti macar o data in viata

Dezvoltarea experientei sexuale poate aduce doar beneficii vietii de cuplu, dar si propriei sexualitati. Iar dezvoltarea merge mana-n mana cu a incerca mereu ceva nou, de la pozitii sexuale la locuri in care un cuplu poate face sex.

Iata 10 locuri in care trebuie sa faci sex cel putin o data in viata:

Intr-o curte

Poate sa fie curtea ta, poate fi curtea unor rude, oricum ar fi, in apropierea unei case, intr-o incinta cu nuanta domestica, partidele de sex devin incendiare caci implica, intotdeauna, adrenalina data de riscul de a fi vazut.

Pe canapea/in bucatarie

Chiar daca oriunde in casa este un loc la indemana pentru a face sex, nu foarte multe cupluri se aventureaza in afara dormitorului, iar cand o fac, o fac rar. Oricum ar fi, canapeaua sau bucataria trebuie incercate in materie de locuri de facut sex. Ambele inlesnesc anumite pozitii sexuale mult mai incitante decat cele de efectuat in pat.

La hotel

Sexul la hotel poate fi demential din mai multe motive. In primul rand, nu trebuie tu sa faci curat dupa tine, in al doilea rand prezinta o nuanta usor interzisa, usor “murdara” datorita careia esti mai inclinata sa incerci “lucruri noi”.

Continuarea pe Lyla.ro

  •   2014-07-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Lyla

Vezi toate articolele

Articole din sex

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii