Sex

#orgasm #zona erogena #partener #igiena #romantism #kamasutra #pozitie sexuala #atitudine #feminitate #dirty-talk #sex la telefon #sex

10 greseli pe care le face EA in pat

Barbatii si femeile au viziuni diferite asupra sexului. Din cauza lipsei de comunicare, nu este intotdeauna usor sa iti dai seama ce vrea partenerul. Iata cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in pat.

 

1. Ti-ai pierdut increderea in tine

Nu omori pasiunea prin nesiguranta ta legata de felul in care arati. Fii increzatoare si realizeaza ca a fi sexy inseamna mai mult o atitudine decat conditie fizica . Increderea pe care o emani te va face deosebit de atragatoare, mai ales ca barbatii prefera sa aiba langa ei o astfel de partenera. Nu te mai gandi la cum arati in timpul sexului. Lasa mai bine lumina aprinsa, incearca sa te simti bine in bratele partenerului si sa te bucuri de momentele de intimitate.

2. Pierderea feminitatii

Odata cu sosirea copiilor, multe femei incep sa isi neglijeze feminitatea. Pentru ca maternitatea implica si multa oboseala, ingrijirea personala si factorul de atractie trec pe locul doi. Mai mult, mama copilului pare sa devina mama tuturor celor din casa. In acest fel, chiar si sotul se adreseaza partenerei folosind apelativul “mama”.

Adu-ti aminte ca tu si partenerul formati un cuplu, iar in acest sens, maternitatea nu trebuie sa schimbe prea multe. Nu lasa relatiile sexuale sa treaca intr-un con de umbra si nu uita sa te ingrijesti: aceasta iti va da incredere in tine, iar partenerul tau va fi cu siguranta incantat. 

3. Pasivitatea in pat

Unii barbati isi acuza partenerele de faptul ca sunt foarte pasive in pat. Femeile au impresia ca partenerii lor sunt datori sa le satisfaca, iar simpla lor prezenta ar trebui sa fie mai mult decat suficienta. Ar fi mult mai incitant daca amandoi ati incerca sa va stimulati prin miscari ale corpului, gemete, comunicare a ceea ce va doriti etc. Toti barbatii adora femeile care sunt active in timpul actului sexual, care se preocupa de satisfacerea celuilalt. Lasa egoismul la o parte si incearca sa il faci pe partenerul tau sa se simta bine.

4. Frica de lucruri noi

Dirty-talk, sex la telefon,pozitii noi, toate acestea reprezinta dorinte ale barbatilor de care unele femei se simt intimidate. Lasa inhibitia la o parte si comunica in permanenta cu partenerul. Nu ezita sa iti exprimi si tu dorintele si preferintele tale si nu te feri de lucruri noi. Pana la urma, nu te costa nimic daca incerci si s-ar putea chiar sa te simti bine.

5. Refuzi sa iei initiativa

Chiar daca de cele mai multe ori, barbatii sunt cei care iau initiativa, asta nu inseamna ca din cand in cand, nu i-ar placea sa vada putina spontaneitate si din partea ta. Surprinde-l si nu uita sa mai schimbati dormitorul si pe alte locatii din casa, momentul zilei, pozitii etc.

6. Te astepti sa fie intotdeauna romantic

Intr-adevar, un pic de romantism poate face minuni si pune in miscare apetitul sexual al femeii, dar asta nu inseamna ca partenerul trebuie sa pregateasca un intreg decor romantic pentru fiecare raport sexual. Lucrurile pot veni de la sine in mod spontan si putina varietate face minuni in cuplu. Daca astazi partenerul tau este romantic, maine te poti astepta la o partida de sex salbatic.

7. Lipsa igienei personale

Chiar daca sunteti implicati intr-o relatie stabila, iar partenerul te accepta asa cum esti, asta nu inseamna ca trebuie sa neglijezi aspectul tau exterior. Oricat de ocupata ai fi, alaturi de dusul zilnic iti poti acorda inca cinci minute pentru epilat . De asemenea, intimitatea presupune igiena corporala.

8. Astepti sa isi dea singur seama de ceea ce vrei

Sunetele si gemetele tale in timpul actului sexual nu ii vor servi drept ghid spre ceea ce vrei tu. Cea mai buna ramane comunicarea. Accepta faptul ca barbatii gandesc diferit, iar ceea ce ti se pare tie evident, pentru el s-ar putea sa nu fie atat de usor de intuit. Pentru ca tu iti cunosti cel mai bine corpul, comunica-i partenerului cum si unde ti-ar placea sa te atinga si ghideaza-i miscarile in functie de nevoile tale. Nu pune responsabilitatea satisfacerii tale numai pe umerii lui.

9. Ignorarea zonelor lui erogene

Intr-adevar, penisul este cea mai excitanta zona a unui barbat, dar asta nu inseamna ca nu ii va face placere sa fie mangaiat si sarutat pe tot restul corpului. Exista numeroase puncte erogene pe care le poti stimula. De asemenea, chiar si dupa penetrare, nu uita sa ii mangai corpul cu mainile, poate chiar sa il si zgarii usor pentru a intensifica senzatiile.

10. Simularea orgasmului

Simularea unui orgasm ii va da de inteles ca tot ceea ce face este bine. Daca vrei sa nu mai fii pusa in astfel de situatii, incearca mai bine sa ii comunici partenerului ce iti face placere, fara a te simti jenata sau presata de timp. Crezi ca lui i-ar face placere sa stie ca te prefaci? Mai mult, majoritatea barbatilor chiar sunt in stare sa isi dea seama daca o femeie a avut orgasm sau nu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare