Relatii

#varsta critica #relatie intima #insela #casatorie #viata sexuala

Varsta la care insala cel mai des femeile. Iata de ce o fac

Se spune despre barbati ca trec printr-o perioada critica in preajma varstei de 40 de ani. Atunci sunt mai predispusi sa isi insele sotia sau partenera de viata. Dar cum stau femeile la acest capitol? Ei bine, si ele trec printr-o perioada similara, insa ceva mai devreme decat barbatii.

Un studiu realizat in Marea Britanie a relevat ca acestea sunt tentate sa aiba relatii extraconjugale in perioda 25-34 de ani, relateaza Daily Mail. Astfel, 35,1% dintre femeile cu aceasta varsta au recunoscut ca au fost infidele.

Procentul nu este cu mult diferit nici in cazul doamnelor cu varsta cuprinsa intre 35 si 44 de ani: 30,4% dintre acestea au aratat ca au avut relatii intime cu alti barbati decat partenerii lor.

79,2% au recunoscut ca principalul motiv pentru care au ajuns sa-si insele iubitul sau sotul a fost viata sexuala nesatisfacatoare. Cu toate acestea, cele mai multe dintre cele care au calcat stramb sustin ca inca isi iubesc partenerii, sub 5% dintre ele spunand ca s-au indragostit de amantii lor.

Potrivit unui alt studiu realizat de site-ul Victoria Milano, femeile insala dupa aproximativ sapte ani de casnicie.

"Poate ca sotul lor nu le acorda atentia si respectul pe care ele il merita. Poate ca desi inca isi iubesc partenerii, scanteia a disparut din viata lor intima. Indiferent de motiv, o aventura le poate ajuta femeile casatorite sa isi redescopere fericirea alaturi de partenerul lor, dar si senzualitatea si pasiunea fizica pe care o pierdusera. Acestea sunt nevoi universale, iar dorinta de placere sexuala se afla in noi toti", a explicat Sigurd Vedal, fondatorul companiei Victoria Milano.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului