Relatii

#intalniri nocturne #intalniri #relatii #karaoke #prima intalnire

Prima intalnire? Iata 5 sugestii pentru o iesire de noapte

Prima intalnire trebuie sa fie neaparat la un pranz sau la un film la 5 dupa-amiaza. Prima intalnire o poti stabili si intr-o seara tarziu, eventual intr-o vineri dupa ora 23. Nu inseamna ca ai intentii ascunse, mai ales daca alegi un loc inedit si nu neaparat un restaurant.

Iata cateva locuri interesante unde puteti merge impreuna la o prima intalnire, la o ora tarzie:

La karaoke

Stiai ca vocea fiecaruia suna mai bine dupa ora 1 noaptea? Explicatia stiintifica este ca toata ziua corzile vocale au avut vreme sa se incalzeasca. Daca mai bei si un pahar de whiskey vocea va parea si mai frumoasa. Asadar, petreceti cateva ore la karaoke. Va fi distractiv si dupa ora 3 chiar nu va mai fi nimeni imprejur de care sa iti pese ca va aude cantand prost. Dupa, puteti sa va plimbati pe strazile pustii si sa povestiti o multime de lucruri.

La un film

Putina lume merge la spectacolele care au loc in mijlocul saptamanii. Spre exemplu, marti, la ora 22.30, la un film la cinematograf. Sala va fi aproape goala, daca nu chiar veti fi doar voi doi. Asadar, puteti rontai chipsuri in voie, puteti rade cu gura pana la urechi si puteti comenta cu voce tare scenele interesante din film.

La o plimbare cu bicicleta

Daca ai dat peste o persoana sportiva si nici tie nu iti displace miscarea, atunci la un jogging nocturn pe aleile din parc ar putea fi o intalnire perfecta. Sau, de ce nu, la o plimbare cu bicicleta pe strazile din oras. Faceti cateva popasuri si admirati privelistea care vi se dezvaluie sub clar de luna. Vor fi clipe magice si o intalnire romantica de neuitat.

Descopera aici si alte idei pentru o intalnire nocturna.

Sursa foto: karaoke

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare