Relatii

#trucuri flirt #ocheada #privire #flirt #seductie #zambet

Invata cum seduci pe cineva doar folosindu-ti ochii

Cel mai inteligent mod de a seduce un barbat atragator este... sa inchizi gura si sa deschizi ochii. Si asta intrucat privirea poate spune mai mult decat o mie de cuvinte.

Afla ce rol poarta contactul vizual in jocul seductiei:

O conversatie incepe cu ochii

Conexiunea dintre doi oameni straini se realizeaza intai si intai din priviri. Limbajul corpului este esential in momentul in care ti-ai propus sa cuceresti pe cineva. O privire aruncata in treacat, un zambet usor din coltul gurii si ti-ai aratat deja interesul pentru persoana respectiva. Practic, zarurile au fost aruncate, primul pas a fost facut.

Ochii vorbesc cel mai mult

Imediat ce ai stabilit un contact vizual cu cineva incepe un soi de comunicare intima. Asadar, lasa-ti ochii sa vorbeasca despre intentiile tale si vei obtine mai mult decat ti-ai imaginat.

Doua priviri, mai bune decat una

Doua ocheade aruncate la interval scurt transmit mult mai mult decat o privire pe care persoana vizata o prinde, dar poate ca nu ii constientizeaza rolul. Tachinarea din priviri facuta in mod deliberat spune clar: „Da, imi place de tine!”. Priveste-l /priveste-o o data, muta-ti privirea in departare, apoi revino cu privirea catre persoana vizata si schiteaza un zambet ca si cum ai privi pe cineva cunoscut.

Ai testat vreodata seductia doar cu ajutorul privirii? Descopera aici si alte secrete ale acestui mod de a flirta?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului