Relatii

#partener #dating online #matrimoniale online #site de matrimoniale #profil online

Ghid de dating. Lectia 2: Cum sa iti faci un profil online atractiv

Profilul pe care ti-l construiesti pe site-urile de matrimoniale este "imaginea" cu care iesi in lumea virtuala. Cu alte cuvinte, trebuie sa fie cat mai atractiv, sa te reprezinte si sa te “vanda” cat mai eficient, astfel incat viata ta sentimentala sa aiba doar de castigat. Ce ar trebui sa faci, asadar, pentru a avea un profil online care sa atraga potentiali parteneri? Afla din cea mai noua lectie a Ghidului de dating!

 

1. Gandeste atent fiecare raspuns in parte

Completeaza profilul cat mai interesant – si relevant – cu putinta. De la primele informatii despre tine, pe care le oferi in momentul in care iti creezi contul pe site-uri de matrimoniale, gen Sentimente.ro, pana la frazele ceva mai elaborate despre pasiunile tale, dar si ce nu tolerezi, cat si ce anume iti doresti de la un viitor partener, toate trebuie sa fie redactate avand scopul final in minte.

Astfel, daca oferi informatii reale, detaliate despre tine, iti maresti sansele de a fi gasit/a de potentiali parteneri care chiar ti se potrivesc.

2. Fii original/a

Profilul tau online este locul perfect in care sa iti exersezi creativitatea si originalitatea. Concepe o descriere care sa iti dezvaluie cat mai bine personalitatea, care sa spuna despre tine, in doar cateva fraze, ce ti-ar placea sa vada si sa inteleaga vizavi de cine esti tu toti aceia care iti acceseaza profilul de dating online.

Evita cliseele si cuvintele care nu spun prea multe, de fapt (simpatic/a, de treaba etc.). Si nu uita sa insisti intotdeauna asupra acelor aspecte care primeaza pentru tine. Iti plac excursiile pe munte si vrei un partener cu aceeasi pasiune? Atunci este vital sa treci aceasta informatie in descrierea din profilul tau.

3. Alege o poza de profil reprezentativa

Intocmai ca restul informatiilor trecute in profilul tau de dating online, si fotografia principala trebuie sa fie bine aleasa. In primul rand, nu incarca o poza realizata de un profesionist – scopul este sa dezvalui cine esti tu cu adevarat, nu o imagine stilizata si idealizata a ta. Apoi, nu uita ca este important sa fii tu – si doar tu – in fotografia respectiva. Consulta, in prealabil, si regulile site-urilor de matrimoniale cu privire la alegerea fotografiei de profil in sectiunea Termeni si conditii.

Sursa foto: ecommerce.shopmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii