Relatii

#dragoste #matrimoniale #dating online #matrimoniale online # relatii online #relatii serioase

De ce sa te intalnesti cu un barbat divortat

Te-ai avantat in lumea datingului online cu scopul de a-ti reface viata dupa un divort dureros? Ei bine, asa cum probabil ai remarcat, exista o multime de site-uri, printre care si Sentimente.ro, care te pot ajuta sa intri in contact cu parteneri cu experiente similare de viata.

Si cum o buna parte dintre barbatii disponibili de varsta mijlocie au trecut si ei printr-un divort, n-ar strica sa ai in vedere avantajele pe care ti le ofera o relatie cu un astfel de partener. Datingul dupa anii tineretii poate parea mai complicat decat inainte, cel putin prin prisma faptului ca, macar la prima vedere, ai mai putine sanse ca in trecut sa intalnesti un barbat singur si care sa corespunda criteriilor tale, slefuite in timp. Totusi, inaintarea in varsta are si partile ei bune: experienta. Iar depasirea unui episod dificil, precum un divort, ii poate ajuta pe barbati sa inteleaga mai bine ce greseli trebuie sa evite intr-o noua relatie, pentru ca aceea sa dureze, intr-adevar, pana la adanci batraneti.

Asadar, iata de ce ai putea pasi cu incredere intr-o poveste de iubire cu un barbat divortat:

Barbatii divortati sunt mai pasionali

Dupa o casnicie, adesea intinsa pe multi ani, perspectiva unei noi relatii este deopotriva infricosatoare si incitanta. De aceea, un barbat divortat, iesit dintr-o casatorie indelungata, are toate sansele sa fie mai implicat, mai devotat si mai pasional, apreciind cu atat mai mult elementul de noutate, dar si toate bucuriile pe care i le ofera relatia cu o femeie, care in mod cert i-au lipsit in perioada post divort (oricat de lunga ori de scurta ar fi fost ea).

 

Perspectivele tale sunt cu atat mai optimiste, cu cat compatibilitatea dintre voi doi este mai buna, mai ales ca, nu de putine ori, prima casnicie, pecetluita in anii tineretii, nu are intotdeauna la baza o potrivire autentica intre parteneri care sa poata duce la o poveste de iubire trainica, fericita si benefica pentru cei implicati.

Barbatii divortati sunt vulnerabili

Barbatii in care merita sa investesti sentimente sunt aceia care au trecut prin Iad si au iesit cu bine la liman. Cu alte cuvinte, care inteleg suferinta, sunt capabili sa empatizeze si sa inteleaga experiente similare si, mai ales, sa simta. Odata depasit episodul divortului, barbatul isi va dori sa evite greselile trecutului si va sti, cu mai multa acuratete, ce isi doreste de la partenera cu care vrea sa isi petreaca restul vietii.

Poti cauta un partener de incredere pe site-urile de dating online, care iti ofera filtre importante de cautare, astfel incat iti va fi usor sa gasesti persoana care te completeaza cu adevarat. Iata cateva exemple: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului