Relatii

# ilux #cadouri 8 martie #8 martie #ziua femeilor

De 8 Martie, e usor sa daruiesti cadouri de pe iLUX.ro femeilor din viata ta!

Acum, in luna femeilor, daruim dragelor din viata noastra si cate putin din energia primaverii mai mult decat obiectul ales drept cadou. Femeile sunt adevaratele purtatoare de viata, crestere si energie, ele merita sa primeasca macar simbolic inapoi cate putin din toate acestea printr-un cadou special de 8 martie.

Iar iLUX.ro te inspira prin culoare, la fel ca primavara. Daruieste culoare. Daruieste emotii prin culoare!

E usor sa daruiesti tandrete iubitei tale

Povestea dintre tine si iubita ta a inceput intr-o librarie. Tu cautai un dictionar tehnic, iar ea tocmai isi cumparase un CD cu muzica din baletul “Spargatorul de nuci”. Ai invitat-o la o cafea si de atunci incerci sa o impresionezi in fiecare zi cu un gest deosebit. Acum o saptamana i-ai trimis orhidee prin curier chiar inainte sa plece la serviciu. Ieri i-ai facut cadou cartea ei preferata, minunata Anna Karenina. Stii ca ii plac surprizele si, de 8 martie, iti doresti sa o rasfeti si sa ii arati ce simti pentru ea. Ca sa iti facem cautarea mea usoara, ai putea sa-i oferi in dar un portofel din piele pictat manual. Artistii care le decoreaza manuiesc penelul cu maiestrie si creeaza desene minunate pe materialul natural. Alege-l pe cel cu soldatei de plumb, unul din personajele baletului a carui muzica ii place. Purtandu-l se va simti cu siguanta ca nimeni alta (Anuschka). Datorita compartimentarii bine gandite si micilor detalii utile ii va deveni repede indispensabil. Surprizele sunt binevenite de 8 martie, asa ca ar fi dragut daca in portofel ai pune si biletele la spectacolul de balet. Ea va fi impresionata, iar tu vei primi in dar cel mai frumos zambet si cea mai calda imbratisare. Garantat!

E usor sa daruiesti pasiune sotiei tale

Va cunoasteti deja gusturile destul de bine, chiar si in materie de cadouri si cu siguranta alegeti mereu obiecte cu care nu puteti da gres. Totusi, crezi ca sotia ta ar aprecia inca o esarfa de adaugat la colectia de 50 pe care o are indesata in dulap? Stii ca de ceva vreme iti tot spune cat de mult i-ar placea sa faceti o calatorie intr-un loc in care nu ati mai fost? Lasa-te inspirat de faptul ca amandurora va plac filmele cu pirati si aventuri pe taramuri exotice si mari involburate si propune-i sa mai scrieti inca un capitol din povestea voastra pe o insula exotica, printre palmieri si pasari viu colorate? Fa-o sa simta ca flacara iubirii nu s-a stins si ofera-i in dar o geanta de un rosu pasional pictata manual cu flori tropicale. Spune-i ca ti-ar placea sa o vezi purtand-o intr-o gradina luxurianta la Tropice. Inainte sa te sarute in semn de multumire, roag-o sa deschida poseta. Inauntru sunt 2 bilete de avion… Repede, la facut bagaje! Plecati chiar maine!

E usor sa daruiesti speranta mamei tale

Esti pasionat de legende si cauti mereu sa cunosti si sa intelegi semnificatia simbolurilor din mitologia popoarelor. Mama a fost cea care ti-a sadit dorinta de cunoastere. Cand erai mic iti citea legende indiene si povestiri din orientul indepartat. Cu vocea ei domoala, mama ti-a descris o lume fascinanta, plina de intelesuri multiple pe care acum o descoperi “pe viu” prin calatoriile tale. Asadar, cadoul de 8 martie pentru mama nu trebuie sa fie un obiect practic sau foarte scump ci, in primul rand, sa poarte o valoare simbolica. Propunerea noastra este un portofel din piele naturala mangaiata de penelul colorat al artistilor indieni. Desenul a adunat laolalta simbolurile vitalitatii si cele ale intelepciunii si sperantei. Dupa ce ii oferi cadoul, ia-o pe mama de mana si mergeti impreuna la un film, mancati floricele si tot felul de dulciuri interzise. Merita si ea sa se relaxeze, nu-i asa?

E usor sa daruiesti incredere nasei tale

E 8 Martie! Momentul perfect sa te intalnesti cu nasa ta si sa stati la povesti pana dimineata. Ce ocazie mai buna decat asta sa rontaiti biscuiti, sa beti un pahar cu limonada si sa radeti cu pofta de toate nazbatiile pe care le faceati cand erati mici. Iti mai aduci aminte cand ati jucat volei in casa si ati distrus bezeaua de pe prajitura cu ciocolata? Vai, ce tragedie a fost atunci. Ati fost pedepsiti sa stati doua zile fara televizor. Sau cand i-ai pus plastilina in par si a fost nevoita sa se tunda? Inca iti mai reproseaza asta si dupa atata timp. Dar tu nu te superi. Dimpotriva, o tachinezi la randul tau si o ameninti in gluma ca ii spui mamei cum in clasa a XII-a, a spus ca merge la o colega sa invete pentru bac si de fapt, a fugit la mare cu gasca. Inca e secretul vostru :) Daca inca nu te-ai hotarat ce cadou de 8 martie sa ii oferi, iti venim in ajutor cu o propunere de geanta pictata cu o gradina de trandafiri. Stii doar ca sunt florile ei preferate. Nu mai astepta si fa-o sa zambeasca dulce!

Acum, cand primavera incepe, e momentul perfect ca impreuna cu doamnele speciale din viata ta sa sarbatoresti feminitatea. Asadar, aduna-le in jurul tau si daruieste-le fiecareia o emotie care dureaza. Mai mutle idei de cadouri femei poti gasi pe iLUX.ro – magazinul de cadouri pentru momentele speciale din viata ta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare