Relatii

#prima intalnire #intalnire #relatie

Cum sa te comporti la prima intalnire ca sa mearga totul perfect

Iti place de cineva si arzi de nerabdare sa il cunosti sau sa afli care-i sunt sentimentele fata de tine? Evident, cea mai buna solutie ar fi sa iesiti impreuna la o intalnire in doi.

Cea mai mare problema care apare este insa tocmai acest prim pas, invitatia. Daca o faci direct, te expui complet, dezamagirea unui refuz fiind in acest caz extrem de mare, uneori ducand chiar la complexe de inferioritate. Daca insa nu intreprinzi nimic, ai putea ramane cu ochii in soare asteptand la nesfarsit sa faca el primul pas. Mai mult, el nu va sti niciodata ceea ce simti pentru el. Care este secretul imbatabl al artei datingului?

Cum sa treci peste aceasta dilema

Numai gandul la a invita pe cineva la o intalnire este suficient cat sa-ti provoace palpitatii si sa-ti faca inima sa o ia la goana, lucru de altfel cat se poate de natural. Sa fim seriosi, nimanui nu-i place sa-si puna inima la bataie. Este insa o cale care sa-ti permita sa programezi o “intalnire” fara sa treci prin experienta oribila data de asteptarea unui raspuns concret de “da” sau “nu”?

1. Nu folosi niciodata intrebarea directa “vrei sa iesi cu mine?” Orice intrebare de genul acesta poate deveni jenanta atat pentru tine, cat si pentru cealalta persoana care este pusa in situatia de a fi obligat sa raspunda, afirmativ sau pozitiv. Mai mult, ai putea sa-l prinzi la un moment nepotrivit in care sa te refuze fara sa isi doreasca cu adevarat acest lucru, doar pentru a scapa mai usor din dilema pe care tu singura l-ai pus s-o rezolve. Oricum, in cele mai multe cazuri, amandoi veti sfarsi stanjeniti sau chiar raniti.


Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare