Relatii

#matrimoniale Romania #site de matrimoniale #dating #dating online

Cum sa il/o abordezi online. 5 trucuri pentru a scrie mesajul perfect

Se spune ca prima impresie conteaza cel mai mult. Asadar, e important modul in care il/o abordezi pe un site de dating daca vrei sa incepi o conversatie „sanatoasa” si nu una in care esti luat/a peste picior. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa pornesti cu dreptul intr-o potentiala relatie:

Spune-i pe nume

Orice profil trebuie sa contina un nume, indiferent ca e real sau nu. La urma urmei, nu trebuie sa pleci din start cu aceasta suspiciune. De aceea, cea mai buna abordare este sa il/o saluti spunandu-i pe nume: Sarutmana, Mihaela / Buna, Mihai. Nu inseamna ca la fiecare doua vorbe ii vei scrie numele. E suficient ca din cand in cand pe parcursul discutiei sa ii „pronunti” numele. Si asta intrucat orice persoana este incantata sa isi vada sau sa isi auda numele. In plus, e un semn de respect. Mai exact, ii arati ca nu ai uitat cu cine stai de vorba si ca ii acorzi importanta cuvenita.

Alege mesajele private

Evita sa abordezi o persoana „in public”. Cum ar fi pe wall-ul de Facebook. Cea mai buna modalitate este sa ii trimiti un mesaj privat. Nu trebuie sa stie toti prietenii tai pe cine ai incercat sa „agati” si nici discutia dintre voi nu trebuie sa fie la liber, vizibila pentru toata lumea. Abordarea privata este eleganta si te va diferentia de restul lumii.

Evita apelativele siropoase

„Bn cf draguta”, „Esti frumy”, „Arati super, iubitu” sau „Te poop ducyc” sunt doar cateva dintre apelativele des intalnite atat pe site-urile de socializare, cat si pe cele de dating. Regulile de politete iti cer ca macar in primele mesaje pe care i le trimiti sa nu folosesti astfel de diminutive sau prescurtari. In niciun caz nu vei face o impresie mai buna daca utilizezi dulcegarii.

Mai multe sfaturi gaaesti aici.

Sursa foto: womenshealthmag.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare