Relatii

#tehnici cucerire #cucerire barbat #relatie #intalniri #cuplu #sfaturi dragoste #dragoste

Cum sa cuceresti un barbat in doar cateva minute

Cand iti pica cu tronc un barbat, cel mai neplacut lucru care ti se poate intampla este sa fii respinsa. Exista insa cateva trucuri care te vor ajuta sa il ai la degetul mic in cinci minute! Iata care sunt aceastea:

 

Priveste-l in ochi

Necunoscutul fascineaza, dar mai presus de toate, intriga. Este de ajuns sa ii arunci o privire seducatoare, nu mai mult de zece secunde, apoi sa te uiti in cu totul alta parte, dupa care sa-l privesti din nou direct in ochi. Asa ii vei capta atentia, ii vei transmite semnalul ca il placi si ca vrei sa va cunoasteti mai bine. Apoi il vei lasa pe el sa preia initiativa. Orice barbat este nascut sa fie vanator.

Flateaza-l

Conversatia are un rol important in procesul de seductie. Inca din primele clipe asigura-te ca il vei atrage in mrejele tale folosindu-te de un truc simplu: complimenteaza-l. Spunei-i ceva despre imbracaminte, despre cum ii sta parul sau zi-i ca parfumul lui pur si simplu te innebuneste. Sau ca are un zambet fermecator. El se va simti flatat si va adopta o atitudine favorabila. Niciun barbat nu poate rezista unei femei care ii gadila orgoliul.

Nu acapara conversatia

Nimanui nu-i plac persoanele care au o parere atat de buna despre ele incat acapareaza orice discutie si incearca sa iasa in evidenta sub orice chip. Daca ai astfel de tendinte acaparatoare, aminteste-ti ca nu te afli la o olimpiada scolara si ca nu concurezi cu nimeni. Lasa-l si pe el sa vorbeasca, caci altfel risti sa isi creeze o impresie gresita despre tine sau sa il plictisesti profund. Pe cat de mult ii vei zambi si il vei asculta, pe atat de mult il vei incanta.

Arata-i ca esti o persoana sensibila

Pentru a se crea o legatura intre voi din primele clipe in care va cunoasteti, un rol important il joaca sensibilitatea. Arata-i ca esti o persoana tandra, calda si joviala, zambindu-i mult. Vorbeste-i despre pasiunile tale si incurajeaza-l sa faca la fel. Vei avea succesul garantat, mult mai mult sigur decat daca ai incepe sa vorbesti despre nenumaratele volume pe care le-ai citit sau despre sumedenia de diplome pe care le ai acasa.

Sursa foto: justinstum.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului