Relatii

#partener gelos #relatii #gelozie #cuplu

Cum faci fata unui partener gelos

Ti-ai gasit jumatatea perfecta. Este amuzant/a, inteligent/a, arata grozav si are aceleasi pasiuni pe care le ai si tu, iar chimia sexuala dintre voi pare o adevarata vraja. Totul este minunat, pana in momentul in care lui/ ei i se pare ca ar avea concurenta.

Te confrunti cu un partener gelos? Iata cum poti sa-i faci fata si sa transformi relatia voastra intr-una mai maleabila si mai libera:

Nu negocia

Increderea este prima calitate pe care ar trebui sa o aiba o relatie, iar daca nu exista motive intemeiate pentru a o pune la indoiala, evita sa accepti orice fel de negociere. Altfel, vei ajunge sa-ti refuzi prietenii/ prietenele de cate ori te invita undeva fara jumatatea ta.

Accepta-i firea

Gandeste-te bine daca dragostea dintre voi este adevarata si inarmeaza-te cu putere si cu rabdare pentru a-i asculta si invinge nesiguranta. Acest lucru va implica eforturi bilaterale, asa ca trebuie sa fii sigur/a ca asta iti doresti.

Afla cauzele geloziei sale

Vorbeste cu el/ ea despre ceea ce se intampla intre voi, despre trecutul sau si despre lucrurile care au generat aceasta lipsa de siguranta. Doar asa vei putea descoperi adevaratele radacini ale problemei si o vei putea trata, in timp.

Descopera aici si alte metode prin care iti poti tempera partenerul gelos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului