Relatii

#relatie #intalnire #respect #dragoste

Cum castigi respectul unui barbat

O relatie perfecta nu se bazeaza exclusiv pe iubire. Pentru ca lucrurile sa mearga bine intre parteneri este nevoie si de respect. De cele mai multe ori femeia este cea care trebuie sa isi castige aprecierea celui de langa ea. Iata cateva secrete pe care este important sa le cunosti.

Ai incredere in tine

Barbatii apreciaza femeia care are incredere in ea, care e stapana pe situatie si care nu se lasa doborata de orice fleac. Dovedeste ca esti capabila sa iei decizii si ca nu ai nevoie mereu de suportul cuiva.

Fii tu insati

Nu incerca sa pari altceva decat esti. Nimic nu e mai urat, atat pentru o femeie, cat si pentru un barbat, sa descopere ca cel de langa el i-a inselat asteptarile cu buna stiinta. Nimeni nu este perfect, asadar nimeni nu se asteapta sa fii femeia ideala asa cum e ea descrisa in carti. Fii cat mai naturala cu putinta si partenerul te va respecta.

Ingrijeste-te

Femeia care se ingrijeste de aspectul sau exterior va fi perceputa ca feminina, adica exact ceea ce vrea orice barbat de la cea de langa el. In plus, daca femeia se ingrijeste de sine, atunci se subintelege ca va avea la randul ei grija si de partenerul sau.

Fii independenta

Nu raspunde la ultimatumuri. Refuza sa fii conditionata de un barbat care crede ca i se cuvine totul. Vei vedea ca in felul acesta si cel de langa tine va intelege ca esti o persoana care merita respectata pentru principiile sale puternice. Personalitatea unui om nu se schimba dupa cum bate vantul sau dupa cum ii cere partenerul de viata. Este garantia ca vei ramane asa cum esti acum toata viata.

Fii intelegatoare

Ca un barbat sa te respecte trebuie la randul tau sa il respecti pe el. Cum faci asta? In primul rand, nu ii calca in picioare personalitatea, nu incerca sa il aduci la acelasi numitor cu tine. Respecta-i libertatea, opiniile si nu il cicali cu lucruri marunte. Nu vei face decat sa il pui pe fuga, pentru ca niciun barbat nu isi doreste alaturi o femeie care sa se impuna prin orice mijloace.

Crezi ca exista si alte modalitati prin care o femeie poate castiga respectul unui barbat?

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare