Relatii

#partener #matrimoniale #relatii #dating online #dating

Ce dezvaluie animalul de casa despre partenerul tau de dating

Stiai ca animalul de casa poate dezvalui o multime de informatii pretioase despre personalitatea posesorului sau? Daca vrei sa afli mai multe despre barbatul de care esti interesata, fara a-l spune pe acesta la un adevarat interogatoriu, afla daca si ce animal de companie are si ce spune acesta despre el!

 

Daca are un caine…

… atunci barbatul de care esti interesata este un tip sociabil, prietenos si iubitor. In plus, este si un barbat responsabil – intretinerea unui caine nu este o joaca – si, per total, un partener pe care te poti bizui la greu. Pentru a-i cuceri inima, este important sa ii iubesti si animalul de companie. Cumpara-i jucarele si nu refuza sa iesi la plimbare cu ei prin parc.

Gandeste-te asa: mai ales la inceputul relatiei, aceste plimbari lungi iti ofera o sansa grozava de a afla mai multe despre partenerul tau! Si nu uita sa nu il pui niciodata in postura incomoda de a alege intre tine si patrupedul sau – cand vine vorba despre planificarea unei vacante, spre exemplu. In schimb, gaseste o solutie convenabila pentru toata lumea, cum ar fi alegerea unei destinatii unde patrupedul este si el binevenit.

Daca are o pisica…

… nu iti imagina ca este retras si introvertit. Desi aceste atribute pot compune tabloul complex al personalitatii sale, nu este deloc o regula: partenerul tau poate fi, la fel de bine, foarte sociabil, mai ales odata ce se simte confortabil in prezenta ta. Nu te lasa pacalita, asadar, de aparenta sa retinere si timiditate.

Pentru a-l cuceri, demonstreaza-i de la bun inceput ca esti o femeie puternica si increzatoare in fortele proprii. Nu iti dezvalui imediat latura sensibila, preferand sa te simti bine in compania lui inainte de a ajunge la conversatiile profunde. Ofera-i spatiul de care are nevoie: cand va simti ca a sosit momentul sa duceti relatia la urmatorul nivel, poti sa fii sigura ca te va anunta.

Daca are un animal exotic…

… ai putea avea de-a face cu un tip care, initial, sa ti se para arogant si plin de el. Din fericire, este doar o aparenta, adevarata sa fire ascunzand multa nevoie de acceptare si iubire. Asadar, daca barbatul de care esti interesata are drept animal de casa o soparla, un sarpe ori o iguana, un papagal viu colorat sau poate cateva specii rare de pesti, ii vei cuceri inima fara doar si poate facandu-i complimente si apreciindu-i toate gesturile dragute.

Sursa foto: mineforeverapp.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului