Relatii

#relatie de dragoste #relatie de cuplu #cuplu #relatie #dragoste

Arata-ti dragostea in aceste 5 moduri si relatia voastra nu va ceda niciodata

Loc pentru iubire este intotdeauna. Nu trebuie sa fie nici ziua indragostitilor sau luna femeii sau cine mai stie ce alte evenimente pentru a-i arata partenerului faptul ca il iubesti. Iar modalitati de a-ti demonstra dragostea sunt o multime. Important este sa alegi gesturile potrivite, din care sa inteleaga cat de profunde sunt sentimentele tale.

Iata ce are nevoie de la tine pentru a se simti iubit:

Sprijin

Partenerul tau are nevoie de ajutorul tau. Chiar daca e barbat, si el are slabiciunile lui. Are nevoie de incurajari pentru a depasi momentele mai dificile. Manifesta entuziasm pentru proiectele pe care le are in derulare. Exprima-ti entuziasmul. In felul acesta ii transmiti incredere in sine, forta de a merge mai departe. Ii demonstrezi ca nu e singur in lupta sa de zi cu zi. Evita, in schimb, sa ii critici actiunile, chiar daca pe alocuri nu esti de acord cu ele.

Atingeri

Imbratiseaza-l, saruta-l, mangaie-l! Nici nu iti dai seama cat de mult poti comunica prin aceste gesturi, aparent banale. Dincolo de faptul ca ii arati nevoia ta de intimitate, ii transmiti dragostea ta, tandretea si sensibilitatea ta. Nu exagera, insa. Nu pune presiune psihica pe el, pentru ca in felul acesta risti sa il pierzi.

Ajutor

Fii sprijinul sau in tot ce face. Preia o parte din responsabilitatile sale. Usureaza-i munca. Daca ai ceva mai mult timp decat el e suficient sa ii spui ca te duci tu sa platesti facturile sau ca duci tu masina in service. Sunt poveri pe care le iei de pe umerii sai, sunt gesturii pentru care iti va fi recunoscator.

Timp

Timpul este o resursa deosebit de importanta pentru fiecare dintre voi. Organizeaza-te asa incat sa poti sa petreci alaturi de el cel putin doua ore pe zi. Mergeti si va plimbati, iesiti sa luati masa in oras, cautati prilejuri pentru a fi impreuna, pentru a vorbi. In felul acesta ii arati ca nimeni si nimic nu e mai important ca el.

Cadouri

Nu trebuie sa existe un eveniment anume pentru a va faceti mici surprize. Un cadou oricat de marunt oferit fara nicio ocazie speciala este mult mai apreciat, cu atat mai mult cu cat este neasteptat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare