Relatii

#relatie #partener #singura #cuplu

Afla de ce esti singura chiar daca esti o super-bomba

Esti o femeie incredibila, frumoasa, uimitoare. Esti constienta de toate aceste calitati si cu toate astea nu intelegi de ce esti singura. Iti spui ca de vina sunt standardele prea inalte pe care ti le-ai stabilit ori faptul ca esti foarte ocupata cu munca. Ba chiar ca nu ai intalnit barbatul perfect. Stii bine ca sunt doar pretexte si ca una peste asta habar nu ai cum se face de ai o mie si una de calitati, dar tot singura esti.

Nu iesi din tipar. Exista un tip super, la fel de uimitor ca si tine. Trebuie doar sa il lasi sa intre in lumea ta. De ce sa iti stabilesti un tipar care contureaza un partener plictisitor? Ai nevoie de cineva care straluceste la fel de tare ca si tine.

Ai o viata foarte agitata. In ciuda a ceea ce oricine altcineva ar putea crede, ai o viata extrem de agitata. Esti ocupata cu munca ta, cu prietenii, familia si cu hobby-urile tale. Dar nu iti faci timp sa aduci in viata ta si un barbat. Poate iti vine greu sa crezi, dar tipul potrivit ar putea sa fie prin preajma si chiar s-ar putea plia perfect programului tau incarcat.

Te-ai saturat sa cauti. Cautarea partenerului potrivit te poate obosi usor. Asta mai ales daca ai fost dezamagita des. Ai obosit si sa fii singura, dar ai nevoie doar de o pauza. In schimb, lasa barbatii sa te gaseasca, apoi alege.

Crezi ca barbatii vor doar aventuri. Tu dai tot ce ai mai bun, insa barbatii pe care ii intalnesti se pare ca nu vor decat o simpla aventura. Nu sunt interesati de o relatie viitor. Iar acest lucru te dezamageste profund si te tine mereu in garda.

Ai standarde. Sa intri intr-o relatie relatii doar pentru a evita sa fii singura poate duce la un adevarat dezastru. Urmeaza-ti standardele pentru ca meriti tot ce e mai bun. Ai lucruri mai bune de facut decat sa pretinzi ca iti plac tipii care nu te intereseaza.

Barbatii te considera timida. Este trist ca atat de multi tipi sunt intimidati de o femeie puternica, sigura, independenta. Tu stii insa cat de minunata esti, nu-i asa? Barbatii adevarati respecta femeile ca tine si nu se lasa deloc intimidati.

Esti multumita de viata ta. A fi singura nu este un lucru rau. In viata ta, lucrurile merg excelent. De ce sa-ti faci o relatie? Simti ca cel mai bine este sa te concentrezi doar asupra a ceea ce te face fericita in acest moment, iar relatie poate sa vina mai tarziu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului