Relatii

#minciuni barbati #minciuni

7 minciuni pe care le spun barbatii

Indiferent de scopul pe care il are, fiecare persoana are tendinta de a imbunatati cumva adevarul spunand anumite minciuni, mai mult sau mai putin grave. Si pentru a-i cunoaste mai bine pe barbatii din jurul tau, iata care sunt cele sapte tipuri de minciuni pe care acestia tind sa le spuna.

1. Inaltimea

Inaltimea pare a fi un subiect sensibil, in special pentru barbatii care nu sunt foarte inalti. Iar acesta poate fi si motivul pentru care barbatii mint de multe ori in ceea ce priveste inaltimea lor, spunand ca sunt mai inalti decat in realitate. Indiferent de cati centimetri adauga suplimentar, mare parte dintre barbati recurg la aceasta minciuna.

2. Greselile pe care le fac

Nimanui nu ii place sa greseasca si sa ii dezamageasca in vreun fel pe cei din jur, iar barbatii apeleaza de multe ori la anumite minciuni pentru a pasa vina. Ei fac acest lucru pentru ca sunt ingrijorati ca ar putea pierde respectul celor din jur si nu isi doresc sa fie respinsi sau sa se faca de rusine in orice fel.

3. Sentimentele pe care le au

Multi barbati au tendinta de a minti si de a isi ascunde adevaratele sentimente pentru a nu crea impresia ca ei sunt persoane marcate de vulnerabilitate. Astfel de minciuni apar mai ales in cadrul unor relatii amoroase, in care, din varii motive, barbatii considera ca este mai bine sa isi nege sentimentele.

4. Fanteziile

Nu este un secret faptul ca, la un moment dat in viata, oricine poate avea una sau mai multe fantezii cu altcineva decat propriul partener. Insa, barbatii nu vor admite in niciun caz acest lucru de teama de a nu isi rani sau supara partenera de viata.

5. Relatiile lor anterioare

In ceea ce priveste relatiile anterioare, barbatii au tendinta de a spune sau ascunde anumite aspecte. Pe de o parte, exista o categorie a minciunilor referitoare la modul in care s-a incheiat respectiva relatie, in cazul in care au fost parasiti fiindu-le greu sa afirme acest lucru. Iar pe de alta parte, uneori barbatii mint cu privire la existenta unor infidelitati in relatiile anterioare. Ei apeleaza la aceasta ascundere a adevarului pentru ca noua lor partenera sa nu se sperie si sa isi piarda din prima increderea in ei.

6. Performanta lor sexuala

Poate una dintre cele mai comune minciuni pe care multi barbati tind sa o spuna este cea legata de performanta lor sexuala. Barbatii recunosc cu greu atunci cand se confrunta cu anumite situatii neplacute, cu atat mai mult cand vine vorba de viata lor sexuala. Astfel, in cazul in care exista orice tip de problema, acestora le este dificil sa ceara ajutorul in mod direct pentru a o rezolva.

7. Veniturile

Un alt subiect despre care anumiti barbati afirma diverse minciuni este cel legat de partea financiara. Pentru a crea o buna impresie cunostintelor si mai ales unei potentiale iubite, acestia isi imbunatatesc in mod teoretic veniturile pe care le au. Insa, in cadrul unei relatii de lunga durata, minciunile referitoare la partea financiara pot crea probleme destul de mari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului