Relatii

#sfaturi de care sa tii cont #relatie #sfaturi #socri #cuplu #dragoste

6 sfaturi de la socri de care sa tii cont

Uneori socri au dreptate in legatura cu unele lucrui si dau sfaturi de care merita sa tii cont. Iata care ar putea fi acestea.

Aratati bine unul pentru celalalt

Poate suna un pic de mode veche, dar a arata bine pentru cel de langa tine este un semn de respect si interes. Poarta rochia pe care stii ca el o adora, sau pantalonii aceia despre care stii ca ei ii plac foarte mult. Acest lucru dovedeste ca tineti cont unul de celalalt si de preferintele partenerului, chiar daca sunteti impreuna de ani buni. Aceasta poate fi o cale de a dovedi ca acordati prioritate relatiei pe care o aveti si ca nu sunteti doar parinti sau colegi de camera.

Imbracat-te frumos pentru o seara petrecuta in oras cu partenerul, nu numai pentru a-l incanta, dar si pentru a rememora si tine vie impresia primelor intalniri.

Radeti impreuna cat mai mult

Este firesc sa discutati despre logistica si rutina zilnica a vietii, mai ales daca sunt si copii la mijloc, dar nu uitati sa si radeti impreuna! Cuplurile sanatoase rad adesea, iar acest lucru ajuta la mentinerea bucuriei si a spiritului in relatia lor. Rasul stimuleaza starea de spirit a tuturor si este esential inca de la prima intalnire cu partenerul tau. Momentele de veselie petrecute cu partenerul ajuta la legarea relatiei si ofera un sentiment de bucurie si intelegere reciproca.  Cuplurile care rad impreuna, raman impreuna!

Gateste pentru el (sau ea)

Calea spre inima unui barbat (sau a unei femei) este prin stomac. Pregateste-i chitelutele preferate pentru cina, chiar daca nu esti o consumatoare de carne, iar tu surprinde-o dimineata cu o cafea si un mic dejun usor de pregatit. Psihologii sustin ca acest lucru ar avea legatura cu dragostea mamei care isi hraneste copilul, fiind intotdeauna interpretat ca un semn de atentie si iubire.

Complimentati-va unul pe celalalt

Se intampla prea des ca partenerii sa uite lucrurile bune si sa se concentreze pe defecte. Evitati acest lucru usor, laudandu-va reciproc, ori de cate ori aveti ocazia. Complimentai-va si purati-va unul cu celalalt ca si cum abia acum v-ati cunoscut. Este bine sa se vorbeasca despre lucrurile pe care speram sa le imbunatatim, dar si mai bine este sa acordam atentie tuturor lucrurilor bune despre partener.

In cuplurile fericite, partenerii stiu sa ofere un compliment sincer si autentic si nu uita sa o faca cat de des au ocazia.

Fa-i declaratii de dragoste si spune-i ca il / o iubesti

Daca vreti sa construiti o relatie puternica trebuie sa va declarati sentimentele cat de des aveti ocazia. A-i spune parteneruluui ca il iubesti este primul lucru care trebuie facut dimineata, la trezire sau ultimul seara, la culcare. Cuplurile fericite o spun pe parcursul zilei, cand se trezesc, cand mananca, cand se culca.

Nu uita ca exista nenumarate moduri de a face declaratii si a spune te iubesc si poti gasi formule variate pentru a iesi din monotonie.

Conectati-va unul cu celalalt

Nu trebuie sa comunicati 24 de ore, 7 zile din saptamana, dar cuplurile care au relatii sanatoase anunta partenerul unde se duc, cat lipsesc, cand revin, ca intarzie, ce gluma buna au auzit, ce pozna a facut cel mic, etc. Conecteaza-te cu partenerul tau si comunica cu el pe tot parcursul zilei, prin SMS-uri sau mesaje.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii