Relatii

#aroganta #agresivitate #relatie #femeie #sex #cuplu #barbat

6 lucruri pe care femeile le considera respingatoare cand vine vorba de barbati

Relatia dintre o femeie si un barbat este perfecta pana cand incep sa intervina reprosuri legate de nemultumiri reciproce. Pare ca in cazul femeilor exista o multime de lucruri pe care le detesta la sexul opus. De la simplul fapt ca umbla neglijent, pana la lipsa de ambitie si aroganta, femeile se plang de fel si fel de lucruri.

 

Iata in continuare doar cateva dintre ele, asa cum au fost explicate chiar de femei pentru welovedates.com:

Lipsa sigurantei de sine

"Cred ca atunci cand vine vorba despre ce ma respinge la un barbat in primul rand nu lipsa de incredere in propriile-i forte. Am nevoie de un barbat puternic si care stie cum sa imi capteze atentia. Daca e mereu emotionat si cu palmele transpirate, poate sa fie oricat de dragut, dar nu ma atrage. Prefer sa ma abordeze cu siguranta de sine, dar in niciun caz cu aroganta".

Infatuarea

"Eu sunt italianca si mi se par dezgustatori barbatii care, desi au imbatranit, se dau in continuare sexy si interesanti, desi nu mai sunt. Adica, acei barbati care au fost in tinerete genul Gigolo si, acum, desi au par alb si burta, inca se cred atragatori. Barbatii care poarta inele uriase si lanturi cu medalion care stralucesc printre firele de par de pe piept nu sunt in niciun caz atractivi. Imi place ca un barbat sa imbatraneasca frumos si nu sa poarte coafuri de adolescent".

Aroganta

"Nu e nimic mai urat decat aroganta. Ma enerveaza atunci cand un tip, oricat ar fi de elegant si de sexy, cand vorbeste la nesfarsit despre el, despre preocuparile lui, despre masina lui, eventual despre toate cuceririle din viata lui. Si in acelasi timp nu are nimic de spus despre tine, cea de langa el. Urasc sa merg la o intalnire cu un tip care acapareaza toata discutia".

Nemultumirile sunt insa nenumarate!  Iata inca trei lucruri pe care le detesta femeile la sexul opus

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului