Relatii

#partenera perfecta #femeia ideala #relatie #cuplu

5 trasaturi pe care barbatii le considera irezistibile la o femeie

Exista barbati pentru care primeaza aspectul exterior al unei femei. Dar nu despre aceasta minoritate este vorba aici. Femeile vor sa stie care sunt trasaturile pe care barbatii le considera cu adevarat irezistibile la sexul frumos.

 

Un barbat de bun simt nu se uita doar la ceea ce se vede la suprafata, ci priveste dincolo se imaginea pe care femeia o afiseaza. Cauta acele calitati care fac din femeie una de dorit toata viata. Iata cateva dintre ele:

1. Bunatatea

Daca bunatate nu exista, nimic nu functioneaza. Problema este ca multe persoane ti se pot parea placute la inceput, atunci cand totul este nou si interesant. Vorbeste politicos cu chelnerul la restaurant? Cum trateaza strainii si animalele? Vorbeste urat despre fostul, despre prieteni, despre rude sau colegi? Felul in care ii trateaza pe altii iti poate spune multe despre o femeie.

2. Inteligenta

Nimic nu este mai sexy la o femeie decat sa fie educata, spirituala si sa fie capabila sa poata intretine o conversatie. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie academician. Intelepciunea, simtul umorului, inteligenta emotionala fac dintr-o femeie una foarte interesanta. Este acea femeie careia ii place sa mediteze la dilemele profunde ale vietii, care va sta alaturi de barbatul iubit  sub stele si vorbi toata noaptea despre misterele universului.

Iata si alte trasaturi pe care barbatii le considera irezistibile la o femeie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului