Relatii

# cum il cuceresti #femeia perfecta #motive despartire #relatii

5 motive pentru care barbatii te parasesc

Vrei ca povestea ta de dragoste sa fie perfecta si crezi ca faci totul ca relatia sa evolueze spre casatorie. Totusi, dintr-o data, se destrama totul! Femeile nu realizeaza de multe ori ca unele lucruri pe care ele le considera marunte sunt de fapt motiv clar de despartire pentru barbati. Iata care sunt acestea, in viziunea sexului tare:

1. Sunt prea cicalitoare

Barbatii nu suport sa fie controlati. Iubesc libertatea sau macar iluzia ei. Lasa-l la meci cu baietii, lasa-i telefonul in pace si, paradoxal, iti va fi mai aproape decat vrei. Barbatii se irita imediat atunci cand simt presiunea unei femei geloase si ajung sa faca fix ceea ce nu-ti doresti.

2. Nu sunt niciodata multumite

Desi o fac pe grozavii, in sinea lor masculii si-ar dori sa fie complimentati. Cat mai des. Orgoliul masculin nu e o poveste. In momentul in care vor primi doar reprosuri si ii vei spune ca nu este bun in ceea ce face sau ca nu isi da interesul va incerca sa caute aprecierea in alta parte. 

3. Uita sa fie pasionale

O femeie trebuie sa ii aminteasca mereu barbatului de langa ea cat de importanta este in viata lui, prin gesturi, intimitati, mici surprize fierbinti. Relatia nu trebuie sa devina o lista de cumparaturi sau taskuri zilnice. Mentine pasiunea in cuplu si nu vei regreta! 

4. Nu stiu sa fie independente

Nu-l obosi cerandu-i sa fie totul pentru tine. In primul rand, este partenerul tau. Cauta-ti o prietena pentru confesiuni, un coleg pentru a-ti varsa amarul de la serviciu, du-te singura la cumparaturi sau la cosmetica.

5. Sunt posesive 

Unul dintre cele mai dese motive de despartire este gelozia. Asadar, daca vrei sa tii un barbat langa tine ofera-i libertate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii