Relatii

#abordare online #locuri de agatat #site dating #flirt

5 locuri unde poti "agata" persoane singure

Sa intalnesti oameni singuri la fel ca tine nu este simplu, cu atat mai mult cu cat de cele mai multe ori nici nu stii unde sa ii cauti bine. Expertii in dating sustin ca au identificat 5 locuri unde ai cele mai mari sanse sa iti gasesti jumatatea fara sa risti.

1. La o cafenea

Fie ca e cafeneaua de cartier unde obisnuiesti sa iti iei micul dejun, fie o alta – cel mai indicat! -, intr-o cafenea ai multe sanse sa intalnesti persoane singure care au aceleasi obiceiuri cu tine. Atmosfera e degajata, muzica e in surdina, comparativ cu volumul folosit de obicei intr-un bar. In plus, si dispozitia celui/celei cu care ai ocazia sa interactionezi este alta in acest mediu. Iar discutia poate porni simplu de la o stire mondena citita in ziarul de pe masa.

Esti singur/a? Cauta-ti un/o partener/a aici!

2. La sala de fitness

Sala de sport este de departe unul dintre cele mai bune locuri pentru a agata. Poti sa faci asta chiar in timp ce esti pe banda de alergare sau cand faci exercitii cu ganterele. Evident, in cel din urma caz incearca sa nu le alegi pe cele mai grele, ca sa iti poti pastra totusi un zambet pe chip si nici vorba sa nu iti fie ingreunata. Daca cel sau cea de langa tine nu are castile in urechi, atunci nimic nu te impiedica sa deschizi o discutie.

3. Intr-un magazin de gadgeturi

Si pentru un barbat si pentru o femeie este usor sa iasa la atac chiar intr-un magazin de electrocasnice. Doamnele si domnisoarele e suficient sa faca pe nestiutoarele si sa ceara sfatul unui barbat bine care pare mai in tema decat ele. Domnii, in schimb, se pot oferi sa le indrume pe cele aflate in cautarea unui gadget, spre exemplu. In weekend, de obicei, e mai multa lume in astfel de magazine, asadar ai cui sa ii ceri sau sa ii oferi sfatul.

Citeste continuarea articolului aici!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare