Relatii

#cadouri perfecte pentru femei #cadouri femei #cadouri #eleganta #femei

5 idei de cadouri perfecte pentru femei

Desi se presupune ca a darui cadouri cu diferitele ocazii din cursul anului este un prilej de bucurie, de cele mai multe ori esti pus in dificultate cand vine vorba sa alegi cadouri pentru o femeie si nicio idee nu ti se pare indeajuns de buna. Iata o scurta lista de idei cadouri femei pentru ca tu sa transformi alegerea unui cadou in ceva placut si nu intr-o povara.

Prima regula in alegerea unui cadou este sa nu o faci din obligatie, caci femeile isi doresc mereu cadouri alese cu suflet. Nu merge pe principiul ca doar intentia conteaza, pentru ca este un cliseu transformat in ceva natural de catre cei care urasc sa cumpere si sa ofere cadouri. Daca ti se pare ca este imposibil sa faci o alegere potrivita atunci cand ii cauti cadouri, inseamna ca cel mai probabil pierzi din vedere detalii importante care te-ar putea ajuta foarte mult in a lua decizia care ar face-o fericita.

Sunt foarte multe idei cadouri pentru care poti opta si pe care le poti gasi usor inclusiv online, insa pentru a face alegerea potrivita, asigura-te ca o cunosti destul de bine pe beneficiara cadoului. Iata cateva idei care te pot ajuta sa iei o decizie atunci cand cumperi cadouri pentru ea:

1. Ceas

Toate accesoriile pe care le au femeile tind sa devina putin „out of date” dupa o perioada de la achizitionare. Asta inseamna ca un ceas poate fi mereu accesoriul de care o femeie va avea nevoie pentru a fi in pas cu moda. In utimii ani, pare ca ceasurile au devenit accesoriile preferate de femei si multe dintre ele aleg sa renunte la cerceii, inelele sau bratari pentru a-si asorta varietatea de ceasuri cu tinutele adoptate in fiecare zi.

2. Portofel

Mai mult ca sigur iubita sau prietena ta poarta zilnic un portofel. Purtandu-le zilnic, aceste accesorii se murdaresc foarte usor si uneori este imposibil sa fie curatate. Ce inseamna asta? Ei bine, cu siguranta ar fi o surpriza placuta sa-i daruiesti un portofel pe care sa-l adauge colectiei ei sau cu ajutorul caruia sa-l inlocuiasca pe cel vechi si uzat.

3. Geanta

Intotdeauna gentile vor fi considerate slabiciunea femeilor si oricat de multe ar avea, stim bine ca una in plus este binevenita la colectia acestora. Asadar, ia in calcul aceasta idee cand esti in dificultate si pare ca nimic nu este potrivit pentru ea. Incearca insa sa te adaptezi gusturilor ei si nu face o alegere doar din obligatie.

4. Ochelari de soare

In sezonul cald si uneori si iarna, multe dintre femei aleg sa isi accesorizeze tinutele cu o pereche de ochelari de soare. Acorda mare atentie atunci cand faci aceasta alegere si inspira-te din modelele pe care aceasta le poarta deja. Ai grija sa-i faci cadou o pereche de ochelari potrivita formei fetei ei, dar si stilului pe care aceasta il abordeaza in termeni de vestimentatie.

5. Bijuterii

Considerata un cliseu, aceasta idee de cadou este insa una preferata de cele mai multe dintre femei. Fii atent insa la toate detaliile atunci cand cumperi bijuterii pe care le oferi cadou. Cauta produse cat mai personalizate si fii sigur pe ceea ce vrei sa-i oferi.

Lista de idei cadouri femei poate continua si cu alte alegeri pe care le-ai putea face. Trebuie doar sa-ti lasi imaginatia libera si sa ai in vedere ca orice cadou ai cumpara sa fie unul ales cu sufletul.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare