Relatii

#casatorii #supereroi #dating #dating online #relatii #intalnire #matrimoniale

3 supereroi cu care ai vrea sa te intalnesti

De cate ori nu ti-ai imaginat in copilarie ca anumiti supereroi pe care i-ai admirat nespus se indragostesc de tine si iti ofera clipe magice in inaltul cerului sau in apele oceanelor? Aceste fantezii de la varsta puritatii raman undeva ascunse in sertarele subconstientului, influentand alegerile pe care le faci la maturitate.

Dar daca abilitatile extraordare ale supereroilor tau preferati s-ar regasi in personalitatea jumatatii tale? Calitatile personajelor din desenele animate sunt inspirate tot din viata reala, ceea ce inseamna ca le poti gasi in persoana care sa te completeze perfect. Iata cateva sugestii care sa te inspire in cautarea supereroului inimii tale. Si, cine stie, poate il gasesti chiar pe Sentimente.ro!

1. Batman

Misteriosul om-liliac ar putea fi un candidatul excelent pentru intalnirile tale amoroase. Batman este special datorita inteligentei sale iesite din comun, aptitudinilor lui in artele martiale si curajului fara seaman de a infrunta raul cu orice pret.

Barbatul care este replica fidela a lui Batman in viata reala nu se teme sa ia atitudine in fata nedreptatilor, stie sa spuna lucrurilor pe nume fara sa ii fie frica de consecinte, se foloseste cu iscusinta de ultimele gadgeturi pentru a-si usura viata, iubeste viata de noapte si are o atitudine protectoare fata de cei dragi.

2. Wonder Woman

Misterioasa si inrezistibila Wonder Woman are super-puteri de detectare a minciunilor, de a zbura si de a manui bratari magice. Orice barbat ar fi norocos sa isi dea intalnire cu o femeie asemanatoare acestui personaj de fictiune, deoarece ar avea calitati unice: ar fi increzatoare in fortele proprii, plina de compasiune, dornica de a-i ajuta pe cei din jur, impunatoare si mereu optimista.

3. Superman

Ce femeie nu a visat sa fie o veritabila Lois Lane, cea care i-a cucerit inima lui Clark Kent, alter-ego-ul faimosului Superman? Super forta fizica, viteza incredibila, vederea cu raze X si capacitatea de a zbura sunt abilitatile supereroului, completate de alte calitati pe care ai vrea sa le gasesti la barbatul visurilor tale: dorinta de a face lumea un loc mai bun, gandirea anticipativa, capacitatea de a prelua controlul si determinarea de a rezolva o problema, oricat de mari ar fi obstacolele care intervin.

Tu ce supererou ai alege pentru o intalnire romantica si de ce?

 

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului