Relatii

#dating #intalniri #flirt #matrimoniale #divort

3 reguli de dating dupa divort

Daca in urma cu un deceniu, intalnirile pe internet erau considerate bizare, in prezent datingul online este responsabil cu formarea a 20% din cuplurile noi, potrivit statisticilor oficiale.

Vestea buna este ca datingul post divort nu a fost niciodata mai simplu. Acum ai laptopul, tableta sau telefonul la indemana pentru a cunoaste cu usurinta un potential partener de viata. Site-urile de dating online, precum Sentimente.ro, te ajuta sa intri mai usor in contact cu persoanele aflate in aceeasi ipostaza a vietii. Urmatoarele reguli moderne de flirt  te ajuta sa iti gasesti din nou echilibrul personal!

Acorda-ti timp pentru tine

Daca responsabilitatile casnice si cele legate de ingrijirea copiilor iti dau senzatia ca este imposibil sa mai timp si energie pentru intalniri, renunta urgent la idee. Dupa divort, mai mult decat niciodata, este esential sa iti faci timp pentru tine.

Organizeaza-ti programul zilnic, astfel incat sa poti pastra 1-2 ore seara pentru socializarea online. In weekendurile libere, cand fostul tau partener se ocupa de copii, programeaza-ti intalniri cu persoanele interesante pe care le cunosti. Fiecare secunda conteaza, asa ca trece in agenda si activitati care sa te aduca mai aproape de implinirea ta sentimentala.

Nu ocoli cercurile de socializare comune

Daca iti este teama sa socializezi cu necunoscuti pe internet, incearca sa intri in cercuri de socializare comune cu cele ale prietenilor tai. Un sondaj online a aratat ca 70% dintre femei prefera sa iasa la intalniri cu barbati cu care au prieteni in comun.

Cauta grupuri de persoane cu interese comune

Site-urile matrimoniale de odinioara si-au extins putin specificul, punand accent mai degraba pe socializare si imprietenire cu persoane care au interese similare. Unele comunitati online se adreseaza persoanelor singure, proaspat divortate, celor care cauta aventuri sau parteneri de anumite hobby-uri etc. Cu cat activezi mai mult pe aceste grupuri, cu atat iti cresc sansele de a intalni o persoana compatibila cu tine si nevoile tale. Iar in cel mai “rau” caz, ajungi sa iti faci noi prieteni!

Era tehnologiei iti ofera avantaje unice in a-ti reabilita viata amoroasa dupa un divort. Profita din plin de toate posibilitatile pe care ti le ofera!

Tu ce strategii ai folosit pentru a regasi dragostea dupa divort?

 

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii