Cresterea copilului

#andreea marin banica #bebeloo #haine #imbracaminte #copii

„Violet by Andreea Marin Banica” in reteaua de magazine Bebeloo, de Craciun

BEBE si LOO, personajele Bebeloo, anunta lansarea noii colectii de Craciun „Violet by Andreea Marin Banica”, prima linie pentru bebelusi „Irina Schrotter kids”, in reteaua de magazine Bebeloo. Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 10 decembrie, ora 18:30, in complexul comercial Baneasa Shopping City (zona restaurantelor fast-food).

Gazda lansarii, Andreea Marin Banica, te va pune la curent cu ultimele tendinte pentru copii ilustrate chiar de micutii manechini ce se vor afla pe scena pe care va fi prezentata noua colectie de Craciun „Violet by Andreea Marin Banica” creata special pentru reteaua Bebeloo. Vedetele serii sunt copiii care sunt protagonistii noii campanii de promovare a colectiei pentru Craciun „Violet by Andreea Marin Banica”: Alexandra, fiica „mamicii” brand-ului Bebeloo, Sasha, fiul Ilenei Badiu si Iza, mezina lui Alice Nastase Buciuta (revista Tango) si a fotografului profesionist Paul Buciuta.

El este cel care a surprins imagini adorabile cu cei trei micuti pentru noua campanie. (aveti fotografii atasate) De asemenea, Andreea va anunta castigatorii celor doua tinute complete „Violet” pentru Craciun din noua colectie, in urma concursului nostru pentru mamici si pitici ce se va desfasura in perioada 6 – 10 decembrie in ziarul Libertatea. Mai mult, vei avea parte de o surpriza de proportii: o artista iubita va fi desemnata „Mamica anului” si va da autografe pe scena evenimentului nostru!

Toti cei prezenti vor avea posibilitatea de a participa la o tombola prin completarea unor taloane de concurs puse la dispozitie de catre organizatori. Castigatorii desemnati in urma extragerii vor fi premiati cu produse „Violet by Andreea Marin Banica”. Incepand cu ora 19:30, distractia se muta in magazinul Bebeloo din centrul comercial Carrefour Feeria (intrarea media Galaxy), unde clientii sunt asteptati cu discounturi de 10% la cumparaturile din noua colectie de Craciun „Violet”, dar si cu un cadou special destinat celor care fac cumparaturi din colectia „Violet” in acea seara: celebrul body extensibil destinat copiilor pana la varsta de trei ani, produs cu inovatie premiat cu medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva!

In plus, fanii Andreei Marin Banica vor avea sansa de a primi un autograf chiar de la mamica Violetei! Bebeloo, for the little star in you este lantul de magazine fashion pentru copii cu talent si personalitate. Intotdeauna la curent cu ultimele tendinte ale modei si atent selectionate, colectiile Bebeloo cuprind trei linii de articole de imbracaminte: chic, ceremony si sport.

Acestea, alaturi de incaltamintea si accesoriile asortate, prezente si ele in magazine, pun in valoare mica vedeta ce se ascunde in fiecare copil. Primul magazin Bebeloo din România s-a deschis in aprilie 2008. Astazi brandul Bebeloo, for the little star in you se gaseste in Bucuresti (Carrefour Feeria), cluj (Iulius Mall), Constanta (Carrefour Tom), Iasi (Iulius Mall – Bebeloo Outlet), Timisoara (Iulius Mall) si Satu Mare (Galeria Real – Bebeloo Outlet).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare