Cresterea copilului

#asistenta sociala #imparte.ro #fundatii caritabile #asistenta mamei

Top 8 fundatii pentru asistenta mamei si a copilului

Fundatiile pentru asistenta mamei si a copilului pot primi donatii din partea ta, iar tu poti sa fii sigur ca vei avea o satisfactie nemarginita.
 

Cum cauti fundatii pentru asistenta mamei si a copilului?


Daca vrei sa ajuti mamele si familiile cu copii aflati intr-o situatie dificila, cauta fundatii al caror domeniu de activitate vizeaza acordarea protectiei sociale a copiilor sau ajutor medical. Daca o fundatie pentru copii este centrul universului tau, gaseste un program sau o metoda prin care sa ajuti beneficiarii acelei fundatii.
 

Top 8 fundatii pentru asistenta mamei si a copilului


1 Asociatia M.A.M.E

Asociatia M.A.M.E. este formata dintr-un grup de “tinere mamici” care au infiintat o organizatie nonprofit cu scopul de a promova cazurile copilasilor bolnavi si nu numai. Sunt cateva MAME care incearca sa aduca o raza de speranta si bucurie celor mai vulnerabili dintre noi: copiii bolnavi. Ele actioneaza in situatii de urgenta care intervin in urma imbolnavirii grave a celor care apeleaza la ajutorul nostru in special copii.

"Ne dorim ca asociatia pe care am creat-o sa vina in sprijinul miilor de bolnavi de cancer din Romania si nu sa sutina doar cazuri individuale."

2 Asociatia Touched Romania

Asociatia Touched Romania a lansat un program de ingrijire a copiilor abandonati in spitale, un program de asistenta maternala “Suflete Micute” unde copii abandonati pot fi ingrijiti in familii responsabile, iar in 2006 a deschis centrul maternal “Casa Agar” care ofera adapost sprijin material emotional si educational pentru mamele si copii aflati in situatii de risc.

Anual, centrul maternal Casa Agar sustine intre 12 si 14 cupluri, mama si copil/ copii. Prin programul de voluntariat organizat in sectiile de bebelusi abandonati de la IOMC si spitalul Victor Gomoiu , sunt ingrijiti anual un numar de 60-80 de copii. Prin programul de asistenta maternala sunt sprijiniti 10 copii.

"ATR: O mana intinsa pentru o viata schimbata"

Citeste articolul  pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare