Cresterea copilului

# activitati vacanta de vara #vacanta copii #tabara #vacanta #vacanta de vara

Ofera-i copilului o vacanta de neuitat

Au mai ramas doar cateva zile pana la sosirea vacantei de vara! Cu siguranta copilul tau este nerabdator sa scape de lectii si scoala si sa se distreze toata ziua alaturi de prieteni.

 

Orice parinte isi doreste ca, in timpul vacantei, copilul sa continue sa invete sau macar sa mai citeasca cate o carte. Ei bine, poti imbina utilul cu placutul! Cum? Trimite-l in tabara!

Tabara Coolturala BookLand, imbina distractia cu o lista lunga de activitati stimulante pentru cultura si disciplina copiilor.

Avand la baza educatia alternativa, Tabara Coolturala BookLand pune accent pe dezvoltarea personala, sanatatea fizica si mentala a copiilor printr-un mix echilibrat de activitati educationale si distractive: workshop-uri de literatura, teatru, muzica, dans, astrologie, psihologie practica, antreprenoriat, oratorie dar si sesiuni de calarie, inot, fotbal, tiroliana, drumetii si treasure hunting, concurs foto, jocuri in echipa, teatru interactiv, karaoke.

Iar cu ajutorul invitatilor din randul actorilor, scriitorilor, artistilor plastici si antreprenorilor, tinerii vor primi inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potential.

In acest an Tabara Coolturala BookLand se desfasoara in trei locatii: Muntii Apuseni (29.06 – 05.07), Valea Lotrului (12.07 – 19.07) si Galway-Irlanda (17.08 – 23.08) si se adreseaza copiilor cu varste intre 8-18 ani.

CONCURS: Castiga un loc in Tabara Coolturala BookLand, in Muntii Apuseni

Trimite pe adresa tabara@book-land.ro un eseu cu tema “O amintire de vacanta” si poti castiga un loc in Tabara Coolturala Bookland din Muntii Apuseni! Concursul se desfasoara pana pe 5 Iunie 2015,  iar castigatorul va fi anuntat in data de 9 Iunie 2015. Castigatorul va fi desemnat de catre o comisie alcatuita din reprezentanti Bookland, pe baza urmatoarelor criterii: creativitate, originalitate, respectarea regulilor de ortografie si gramatica a limbii romane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare