Cresterea copilului

#copii #celebritate #crestere copii #mame celebre

Mame celebre care isi cresc singure copiii

Meseria de mama singura este intotdeauna o provocare! Pe langa sarcinile fizice pe care le duci la capat zilnic, in ochii celui mic trebuie sa suplinesti atat rolul de mama, cat si cel de tata. In aceasta situatie se afla si mai multe vedete de la Hollywood, care s-au despartit de partenerii lor si sunt nevoite sa isi creasca singure copiii.


1. Sandra Bullock

In 2010, talentata Sandra Bullock si actorul Jesse James, sotul sau de atunci, erau in plin proces de adoptie. Din pacate, mariajul lor s-a destramat, dar Sandra nu s-a lasat descurajata si a continuat demersurile in privinta adoptiei micutului Louis Bardo Bullock. Tanara mama singura este cum nu se poate mai fericita si isi alinta copilul "mica mea prajiturica Cajun!".


2. Denise Richards

O alta mama celebra care reuseste sa isi creasca copiii fara ajutorul tatalui este si frumoasa Denise Richards. Fosta sotie a lui Charlie Sheen este surprinsa de paparazzi mai mereu in ipostaze amuzante alaturi de fetele sale (Sam - 9 ani, Lola - 7 ani si Eloise - 1 an), semn ca stie cum sa dea in mintea copiilor.


3. Michelle Williams

Michelle Williams se inscrie si ea in categoria mamelor eroine. Dupa ce tatal Matildei, Heath Ledger, a murit in 2008, actrita s-a vazut nevoita sa isi creasca fata de una singura. A facut-o si o face in continuare cu multa dragoste. Cele doua sunt vazute mai mereu impreuna pe strazile din Brooklyn.


4. Sheryl Crow

"Mi se pare ca vad lumea inca o data, de data aceasta intr-un mod inocent", ii marturisea Sheryl Crow prezentatoarei Katie Couric, de la faimosul show american "Katie". Cantareata se referea la cresterea celor doi baieti ai sai, Wyatt, in varsta de 5 ani si Levi, de numai 2 ani. Tot atunci ea recunostea si ca experienta de mama singura este obositoare.


5. Charlize Theron

Frumoasa si talentata Charlize Theron se inscrie si ea pe lista mamelor celebre care isi cresc copiii singure. Ea are un fiu, Jackson, in varsta de 1 an, pe care l-a adoptat singura. "Intotdeauna mi-am dorit o familie. Nu cred ca mama mea mai putea astepta prea mult!", a declarat Charlize pentru editia britanica a revistei Vogue.



Sursa foto: filmsplusmovies.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare