Cresterea copilului

#gradinita #copii #educatie

ListaGradinite.ro, in ajutorul tinerilor parinti

Portalul ListaGradinite.ro vine in sprijinul tinerilor parinti pentru a le pune la dispozitie o gama larga de servicii si optiuni pentru cei mici.  Portalul reprezinta catalogul complet de gradinite, atat  de stat cat si particulare, crese, agentii de babysitting , precum si servicii medicale : cabinete de pediatrie si stomatologie.


Realizat special pentru a-i sustine pe tinerii parinti al caror program este ocupat in mare parte de responsabilitatea serviciului, ListaGradinite.ro cuprinde numeroase sectiuni, printre care:

  • gradinite Particulare si de Stat;
  • After School -uri;
  • Scoli Particulare;
  • Crese;
  • Basme si Povesti audio;
  • Carti de colorat;
  • Tabere si Petreceri pentru copii.


ListaGradinite.ro este un portal unde parintii pot analiza ofertele educationale ale gradinitelor, dar si unde cei mici isi pot dezvolta inteligenta prin joaca si alte activitati distractive (ascultare povesti sau basme, carti de colorat si desen).


Portalul doreste sa ofere cea mai completa lista de gradinite particulare si de stat din tara, institutii si activitati specifice copiilor, pentru ca acestia sa se dezvolte armonios si sa paseasca cu incredere in urmatoarea etapa a vietii, scoala.


In acest mod parinitii se pot decide asupra gradinitei care se potriveste cel mai bine dorintelor lor si ale micutului. Pentru a putea discuta cu alti parinti si pentru a va impartasi experientele, portalul pune la dispozitie un forum precum si o sectiune speciala de comentarii pentru fiecare gradinita, unde isi vor putea expune punctul de vedere si comentariile.


De asemenea cuprinde o sectiune de stiri, articole si sfaturi pentru educatia, cresterea si dezvoltarea  copiilor. Zilnic va prezinta cele mai noi stiri, urmatoarele expozitii si spectacole dedicate mamicilor si copiilor.


ListaGradinite.ro se adreseaza  parintilor ce au copii între 2 - 10 ani, oferind posibilitatea gasirii rapide a informatiilor de care acestia au nevoie: gradinite, scoli, afterschool-uri, agentii de babysitting, petreceri pentru copii, cabinete de pediatrie si altele cu un efort minim. Fiecare sectiune este descrisa in detaliu ajutand parintii sa ia o decizie scurta intr-un timp scurt. Toate institutiile prezentate sunt insotite de o galerie foto precum si de cometariile parintilor care au vizionat institutia respectiva.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare