Cresterea copilului

#toysdepot #jucarii lego #jucarii playmobil

Jucariile Playmobil alternativa jucariilor LEGO

Jucariile sunt principalul mod de a educa un copil, de aceea de multe ori suntem pusi in dificultate atunci cand vine vorba sa alocam un buget pentru a le cumpara. Atunci cand aducem in discutie jocurile de constructie, majoritatea parintilor ar prefera sa ofere copiilor jucarii LEGO, insa datorita pretului mai ridicat, cauta o alternativa mai ieftina.

Jucariile Playmobil produse de Grupul Brandstatter din Germania reprezinta o alternativa viabila, la care puteti apela atunci cand doriti sa diversificati colectia de seturi de constructie a micutului dumneavoastra. In maganzinul cu jucarii online, TOYSdepot.ro gasiti peste 30 de teme diferite, suficiente pentru a fi pe placul oricarui copil.

Unul dintre principalele avantaje al achizitionarii de jucarii Playmobil deriva din caracterul educational al acestora. Stimuland creativitatea copiilor, aceste jucarii ajuta in mod activ dezvoltarea armonioasa a micutilor, acestia putand sa-si puna la incercare imaginatia si inventivitatea.

Calitatea nemteasca, principalul atuu la Playmobil

Cu totii ne aducem aminte de jucariile Playmobil care isi facusera aparitia pe piata romaneasca la inceputul anilor `90. Erau robuste, de calitate si fiecare set avea o valoare educativa. Calitatea nemteasca a fost imbunătătită cu ajutorul liniilor de productie de ultima generatie iar daca vei alege o jucarie Playmobil poti fi sigur de fiabilitatea acesteia.

Jucarii Playmobil in peste 30 tematici diferite

Jocurile de la Playmobil sunt impartite in mai multe categorii pentru a reusi sa acopere intregul spectru de varsta si intreaga gama de tematici. Categoria de jocuri Playmobil CITY se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, de unde puteti alege jocuri cu animale de companie, dar si cateva jocuri ce ii ofera copilului posibilitatea de a aranja si decora o camera, precum propriul sau dormitor.

La caregoria de constructii aveti de ales dintre 10 jocuri diferite, cum ar fi excavatorul pentru constructii, al carei cabina se roteste la 360 grade, camionul platforma sau trusa inginerului topograf. Iata deci ca puteti compensa faptul ca aceste seturi sunt formate din piese de dimensiuni mai mari cu distractia garantata urmata asamblarii lor.

De exemplu jocul Stone Age il transpune pe micut in epoca de piatra, oferind acestuia atat informatii despre evolutia omului, dar si posibilitatea de a se juca in grup cu prietenii sai. Un alt exemplu sunt jucariile din seria Playmobil Fire Rescue care ofera micutului oportunitatea de a face cunostinta cu o sectie de pompieri, de a se juca cu masina de pompieri sau cu cea a pompierului sef.

Cu totii stim ca la varste mici, copii isi doresc sa fie eroi, politisti sau pompieri, iar cei de la Playmobil pun in valoare acest lucru, creand o serie intrega de jucarii cu acest specific, concurand direct cu cei care produc jucarii LEGO, insa oferind mai seturi mai ample la acelasi pret prin seriile Playmobil Pompieri si Politie.

Un alt avantaj al acestor jucarii este posibilitatea dezvoltarii competentelor sociale ale copiilor prin intermediul jocului in echipa. Desi copii au un simt deosibit de dezvoltat al proprietatii, jocurile in echipa sunt cele care contribuie cel mai mult la dezvoltarea armonioasa a personalitatii acestuia. Majoritatea jucariilor Playmobil sunt astfel proiectate pentru a da posibilitatea jocului in colectiv. Fiind foarte rezistente, aceste jucarii se pot folosi in aer liber, stiindu-se faptul ca jocul in aer liber este cel mai sanatos, fiind recomandat in unanimitate de catre specialisti.

Iata doar cateva din avantajele cumpararii de jucarii produse de firma germana Playmobil, concurentrul principal al jucariilor LEGO. Multe alte avantaje le puteti descoperi accesand categoria jucariilor de constructie de pe site-ul nostru cu jucarii online, Toysdepot . 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului