Cresterea copilului

#parinti #medic #informare #copil #educatoare #gradinita

GradiniteTV – un nou serviciu de informare pentru parinti

Cand esti parinte ai nevoie sa te informezi permanent cu privire la educatia copilului tau. Este normal sa iti doresti ce este mai bun pentru cel mic. Pentru aceasta, ai nevoie de sfaturi venite de la specialisti.  

Gradinite.com este unul dintre cele mai cunoscute portaluri de informare si indrumare pentru parinti, fiind online inca din 2004. Pentru ca scopul acestuia este sa transmita cat mai eficient informatii utile parintilor, Gradinite.com a lansat noua sectiune video, GradiniteTV.

Gradinite.com si-a propus sa alcatuiasca un ghid unde parintii pot gasi usor toate informatiile de care au nevoie. Tocmai din dorinta de optimizare, s-a nascut GradiniteTV.

Sectiunea video cuprinde sfaturi referitoare la sanatatea, cresterea, dezvoltarea si educatia copilului. Pentru realizarea acesteia, au fost contactati specialisti in domeniu: Dr. Silvia Clonda, medic primar pediatru, sef serviciu pediatrie CMDTAMP, Dr. stomatolog Tudor Razvan Pelea si Dr. psiholog Anda Pacurar, de la Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Personala.

GradiniteTV a debutat pe 16 februarie, iar filmuletele video afisate pe site ofera parintilor sfaturi despre cum sa aleaga gradinita pentru copil, informatii despre primul control stomatologic al copilului si indicatii despre cum ar arata o alimentatie echilibrata a celui mic.

Sectiunea va fi actualizata saptamanal, urmand sa se extinda si sa cuprinda si alte teme interesante din domenii precum educatie, tehnologie, divertisment sau timp liber. Serviciul GradiniteTV este disponibil tuturor utilizatorilor dornici de informare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului